tag:blogger.com,1999:blog-1723461993140470570.post2562283446877317562..comments2024-01-31T14:21:02.582+01:00Comments on Bijdehandwerk: MôgeBijdehandhttp://www.blogger.com/profile/02559248856092084953noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1723461993140470570.post-23883432694073824292013-07-12T08:49:43.118+02:002013-07-12T08:49:43.118+02:00Ik gebruik 6oo speltmeel, 350 water (of evt melk),...Ik gebruik 6oo speltmeel, 350 water (of evt melk), 12 gram zout en 12 gram gist!<br />Wel belangrijk dat gist en zout niet met elkaar in aanraking komen!!<br />Eigen programma maken en de rijstijd verlengen heeft ook een positief effect!<br /><br />x Broer KonijnAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1723461993140470570.post-70568109303526587922013-07-09T16:11:52.477+02:002013-07-09T16:11:52.477+02:00 Ziet er niet slecht uit hoor!
Maar het komt wel ... Ziet er niet slecht uit hoor!<br /> Maar het komt wel heel nauw brood bakken zonder E en zo!<br /> je moet dan echt dat recept nemen hoor ,nu is het gelukt maar als het mislukt veel te duur voor!<br />groetjes je nicht die er ook een beetje mee bezig isCrea-roosjehttps://www.blogger.com/profile/06504066121052576452noreply@blogger.com