Pagina's

woensdag 24 september 2014

Plan 7 x 7 deel I

Herinneren jullie de pay-it-forward actie nog? Ik had een kleinigheidje ontvangen en moest op mijn beurt weer zoiets dergelijks doorgeven aan vijf andere mensen. Als jullie goed geteld hebben zijn er 3 pifs geweest. De verborgen nr. 4 was de koekenpan die ik achtergelaten heb in ons huizenruilhuis die je hier op de foto ziet. Over nummer 5 heb ik lang nagedacht. Ik heb besloten dit om te zetten naar iets veel breders dan alleen een kleinigheidje of iets te doen.

Het nieuwe plan is om de standaard pay-it-forward om te gooien in een 7x7. Ik wil zeven maal zeven dezelfde dingen weggeven, doen of juist laten die fijn zijn voor de wereld om me heen. Zeven is een mooi aantal, een oneven getal (vind ik fijn) en het getal komt in veel zaken terug zoals in het aantal dagen van de week. Met de weekdagen zou ik graag ook nog eens een 7x7 uitdaging aan willen gaan. Het eerste deel is in ieder geval al bedacht, gemaakt en in uitvoering.
 
 

Deel I van plan 7x7 is er een naar pay-it-forward nummer 2. De komende drie weken heb ik tijdens de zogenaamde goede doelen weken bij Tupperware zeven kookworkshops op de planning staan. Iedere avond wil ik iemand blij maken met een gepimpt boekje met een reden of een kans die ik die avond ter plekke verzin. Inmiddels zijn er al twee uitgedeeld en ben ik blij met de reacties die ik krijg. Deel I bevalt me prima, op naar de andere zes delen van het 7x7 plan.

2 opmerkingen: