Pagina's

zaterdag 20 december 2014

50 jaar

 
Eindelijk een blogbericht met een hele dot creativiteit. De afgelopen tijd was ik druk bezig met werken en het voorbereiden van feestelijkheden. Afgelopen donderdag waren mijn ouders 50 jaar getrouwd! Een hele lange tijd alweer maar ze zijn niet voor niets zo lang al bij elkaar, mijn paps en mams zijn een heerlijk stel en ik hoop dat ze nog veel jaren hun trouwdag mogen vieren.

De eerste voorbereidingen begonnen met het maken van de uitnodiging, linksachter het waxinelichtje te zien. Natuurlijk wilden mijn ouders het graag zelfgemaakt hebben. Dus met craft-papier van Scrobby, doilies of taartonderzettertjes van de Sligro en een stukje jute touw van de bouwmarkt is het uiteindelijk gemaakt. Het idee komt zoals gewoonlijk van Pinterest. Een smal kaartje met de namen en 50 jaar erop geprint, aan de binnenzijde staat de uitnodigingstekst.

50 jaar betekent een zogezegd gouden huwelijk. En dankzij de kerst-gekte in Nederland vond ik prachtig gouden-glitter inpakpapier bij de Xenos. Dit gebruikte ik voor allerlei zaken zoals de uitgeponste 50 op het bedankzakje, geponst met de Lawn Fawn Die Quinn's 123s. De zakjes van Kimya verpakkingen gingen door de printer. Tip: eerst even de bodem vastplakken met fotolijm zodat het niet gaat frommelen in de printer..! -oops- Al doende leert men.. Natuurlijk ook hier een doily erop met een knijpertje die ervoor zorgt dat de snoepjes een klein poosje in het zakje blijven.

De waxinelichtjes heb ik gemaakt met jute, 'diamantjeslintje' van de action, geponste gouden hartjes en op de doily printte ik de trouwfoto van toen. Op een papier de foto (in rondjesvorm) printen, de doily precies erop vastleggen met wat fotolijm, laten drogen en printen maar weer. Dus met een beetje geduld heb je dan echt een leuk persoonlijk lichtje.

Het gouden papier verwerkte ik ook in de gefeliciteerd-kaart. De cijfers ponste ik in zwart en wit en plakte ik op elkaar, zo lijkt het net alsof je een soort schaduw achter de cijfers hebt. Het is een heel simpel idee met het hart wat uit het papier lijkt te komen maar zo leuk. Wat dat betreft heb ik weer veel te danken aan Pinterest!
 
Mijn nicht van crea-roosje was er ook bij, ze nam prachtig zelfgemaakte cadeaus mee en zorgde ervoor dat het bruidspaar compleet was met corsages. Zodra ze een blogbericht hierover heeft gemaakt plaats ik hier de link erbij! Ze vind het leuk als jullie haar blog ook bezoeken en / of volgen dus we maken een beetje 'reclame' voor elkaar hè?
 
 

4 opmerkingen:

  1. Wat een creativiteit, alles ziet er geweldig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk! Past allemaal goed bij elkaar. En ik hoop ook dat je pa en ma nog lang en gelukkig bij elkaar blijven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zag er super leuk allemaal uit,en in het echt nog mooier!
    De zaal leuk versierd met ballonnen die goeden staafjes hadden!
    helemaal af
    Heel creatief geweest!
    Ik ga morgen blogje schrijven!
    groetjes je nicht

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goud moet het zijn ipv. goeden!!!

    BeantwoordenVerwijderen