Pagina's

woensdag 20 mei 2015

Dubbelop


Naar aanleiding van een gepind kaartje op mijn pinterest acount begon ik vanmiddag met het maken van een kaartje. Het werden er twee aangezien ik twee zwanger stempeltjes had. Zelf moet ik altijd een beetje wennen aan wit-op-wit-kaarten maar uiteindelijk is het wel lief. En natuurlijk vrij neutraal aangezien je als zender meestal niet weet wat het wordt, vooral niet als je het kaartje tijdig stuurt.

Ondanks dat het vrij eenvoudige kaartjes zijn waren ze vanmiddag niet af. Ik had met man afgesproken om hem op te halen van zijn werk, een paar dingen te kopen in de stad en koffie te drinken. We hebben heerlijk in het zonnetje bij El Kantra koffie / thee gedronken met een paar stukjes baklava en turks fruit. Noa wist niet hoe snel ze haar mond leeg moest eten voor het volgende stukje, dat beviel wel dat mierzoete spul! Gelijk een handig theezeefje meegenomen voor alle losse thee die ik de laatste tijd steeds vaker drink, het winkeltje heeft ook een leuk webwinkeltje. Daarna nog fijn geslaagd voor een paar zwangerschapstopjes bij Kinderjuweeltjes, mijn buik begint alweer zulke vormen aan te nemen dat mensen aannemen dat ik nog maar 'een paar weekjes' moet (en het zijn er toch er nog 16 op de teller!).

Daarna met een klein beetje moeite nog een gezonde maaltijd gemaakt. Heerlijke gebakken kabeljauw met frietjes uit de oven en als groente witlof en sla (dochter vind sla echt een ontzettend rare gewaarwording, vandaar de witlof er ook bij). Ik heb zelfs de tafel nog afgeruimd en wat afgespoeld. Maar daarna ben ik snel naar boven gerend om de kaartjes af te maken! Inmiddels is de rust hier weergekeerd. Ik ga lekker douchen en genieten van de rest van de avond.

2 opmerkingen:

  1. Hele leuke kaartjes! Hm, ik moet maar eens gaan kijken bij El Kantra!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee hele leuke kaartjes!! Heb je al weer een nieuwe knutselplek?

    BeantwoordenVerwijderen