Pagina's

dinsdag 4 november 2014

Ieja deja -poef-


Denk maar zo: als het hier heel stil is gebeurd er 'daar' vast een hele hoop. Thuis gaan de dagen enorm hard nu er op kindlief een turboknop zit. Turbo richting de vensterbank, turbo richting de openstaande gangdeur, turbosnel de trap op -schrik!-. Het werk wisselt elkaar ook snel af tussen azc en kookworkshop. En als je dan ook het huishouden nog wat bijhoudt, wat meer aandacht geeft aan het eten (per week 2 dagen vega, liefst 1x vis en maximaal 1x iets met/uit een pakje) en natuurlijk je sociale leven wat ruimte geeft dan blijft er qua blogtijd weinig over..


Dan hadden we nog de buy-nothing-new maand, er is flink wat de deur uit gegaan deze maand, heerlijk! Zelfs afgelopen week ben ik nog met drie grote tassen richting de ruilwinkel gegaan en voorlopig blijf ik nog wel even doorgaan met opruimen, hergebruiken en weggeven. Steeds meer kom ik erachter dat je heus niet alles nodig hebt of hoeft te bewaren voor 'ooit'. Zo heb ik bijvoorbeeld ook wel 3 kratten oud-papier verzameld met van alles en nog wat. Het belangrijkste van het hele gebeuren was nog wel het makkelijkst: een hele maand niks kopen. Het is fijn om er niet over na te hoeven denken wat je nog 'moet' kopen en je houdt winkeltijd over voor andere zaken.

Dus 'Ja, meneer ik ben er nog' gaat wel degelijk op! En om het aan jullie te laten zien dat er wel wat gebeurd de foto's van de cake van vanavond als bewijs. De zoete schaal is meegegaan naar de vrouwenvereniging. Hopelijk kan ik morgen wat foto's maken van mijn creatie want met mijn nicht van crea-roosje en haar dochter gingen we bloemschikken! Erg gezellig en thuis kunnen we er ook nog een poos van genieten.  

1 opmerking:

  1. Ja het zag er super leuk uit!
    Geef je het recept nog ff door!
    groetjes Je nicht

    BeantwoordenVerwijderen