Pagina's

vrijdag 18 september 2015

Liefs uit..

Vandaag is Lisa alweer drie weken oud! Als ik het zo typ lijkt het heel snel gegaan te zijn maar het was me nogal een heftige periode, vandaar dat het hier ook zo stil was. Het meisje is echt een wolk van een baby en doet het erg goed, mama hersteld iets minder snel dan gehoopt. Inmiddels kan ik na drie pittige/pijnlijke weken zeggen dat het stukje bij beetje wat beter gaat. 

Naast het genieten van knuffeltje in mini-formaat hebben we ook leuke dingen beleefd. Noa is voor het allereerst naar de kapper geweest, bij 'Hairport' werd ze geknipt door een studente van Scalda (mbo-school), er kwam allerlei gezellige visite en gisteren zijn we na de vele regen eindelijk naar buiten geweest en heel eventjes gewinkeld (ook weer voor Noa want die zit in een groeispurt waardoor ze als een echte fashionista een hele hoop schoenen verzameld..). Ook de vele cadeautjes die meegebracht werden (morgen een blog over een speciaal gemaakt cadeautje!) en de post die op de deurmat viel waren een belevenis op zich. 
De stroom kaartjes lijkt haast oneindig, heerlijk iedere dag die post! Inmiddels zijn we al in de zeventig-tallen beland qua aantal kaarten. In tegenstelling tot bij Noa hebben we heel veel verschillende soorten gekregen, van groot tot klein en van schattig tot stoer. Ook zijn er heel wat fotokaarten bij en natuurlijk zelfgemaakte kaarten. Hierboven mijn top-5 van zelfmakers die door de brievenbus kwamen. Een label-hart van mijn nicht van crea-roosje, een kaart van 'stille-blog-volger' en vriendin van mijn mama, een kaart van de mama van Journaal Rozendaal, de kaart van mijn vriendinnetje van Journaal Rozendaal en een hele mooie kaart van mijn andere twee schoonzusjes die samen arriveerde met een geweldige kraammand vol cadeautjes. 

De gele kaart met Lisa erop is het meest bijzonder voor mij aangezien het speciaal naar aanleiding van het geboortekaartje gemaakt is. In tegenstelling tot al het roze voor een meisje hebben we gekozen voor een geel geboortekaartje met onder andere een luchtballon, vandaar! Het geboortekaartje komt trouwens weer van liefleukeneigen, het bloemetje naast de huisjes hetzelfde als op de kaart van grote zus zoals je in deze blog kunt zien. Dus begrijpelijk dat het zelfgemaakte kaartje van vriendin een bijzonderheid op zich is toch? 


Morgen de eerste hele drukke dag op de kalender, er staat een kraamfeestje op de planning. Voor de bevalling heb ik hiervoor al voorbereidingen gedaan en voor sommige dingen maak ik het mezelf gemakkelijk dus hopelijk morgen alleen de puntjes op de i zetten. Wie weet kan ik volgende week jullie hier meer over vertellen en laten zien. Als mama ergens een gaatje kan vinden om te bloggen natuurlijk.. 

2 opmerkingen:

  1. Allereerst nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Lisa! Wat een leuke zelfgemaakte kaartjes en cadeautjes heb je ontvangen. Die van Journaal Rozendaal had ik al op haar blog gespot, de anderen zijn ook super.

    BeantwoordenVerwijderen