Pagina's

vrijdag 23 oktober 2015

CaswashiEen stilte hier op het blog die gegronde redenen heeft. De afgelopen weken zijn erg moeilijk en zwaar geweest, dit wil ik niet verder omschrijven. Degene die van de situatie af weten, dank voor alle steun en lieve berichten voor ons allemaal. De komende weken zullen niet veel eenvoudiger of minder zwaar worden dus put ik zoveel mogelijk positieve energie uit de kleine dingen. Vandaar dat het goed om weer hier te zijn en te laten zien waar ik tijd voor gemaakt heb.  


Met dit kaartje wil ik meedoen aan de CAS-challenge nummer 69 van dit blog. Zo leuk om uitgedaagd te worden met washi tape! Ik moet zeggen dat na de grote washi hype het gebruik een beetje afgenomen is bij het maken van kaarten. Dus hoe leuk is het dat het eindresultaat enkel en alleen papier en washi tape is? Van begin tot eind was het een vreemd proces. Ik ben begonnen met twee andere ideeën met washi, hierover was ik absoluut niet tevreden en het werd naar mijn gevoel veel te veel. Uiteindelijk heb ik er nog wel twee kaartjes mee gemaakt, ik zal ze nog een keer laten zien om het duidelijke verschil te laten zien. De uitkomst van dit kaartje was meer het resultaat van een 'uitprobeersel' voor een uitvoering van een ander kaartje (de tape) en een wilde gok (de pons door een strookje papier met daarop vier soorten washi tape). Dus ik ben bijna anderhalf uur bezig geweest met washi tape waarna ik in nog minder dan een kwartier tijd een eenvoudig maar doeltreffend kaartje in mijn handen had. En dat is juist de bedoeling bij CAS toch? 

8 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuke washi-tape kaart, gaaf! Gezellig dat je meedoet aan de challenge bij CAS on Sunday!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Altijd leuk om mee te doen ook al kostte deze CAS wat moeite ;)

   Verwijderen
 2. Heel leuk! Ik hou van CAS :) En ik vind het strookje dat uitsteekt echt een geniale vondst van je...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Oh en ik dacht juist is het niet te simpel :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuk kaartje! En sterkte in alles!
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje! Grappig die kleine stukjes tape die je links hebt gebruikt! Veel sterkte, ook voor de komende tijd. We leven met juliie mee en bidden veel voor jullie! Dat is het enige wat wij kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen