Pagina's

vrijdag 4 maart 2016

Een beetje dom

Het gevoel van 'vroeger' als je een teleurstellend resultaat van een toets terug krijgt, dat had ik eergisteren een beetje. Het gebeurde mij nogal eens dat ik een fout of incompleet antwoord op de vraag gegeven had doordat ik de vraag te snel of bijna niet las. Deze manier van lezen is leuk als je in de keuken staat en zogezegd 'je eigen draai' aan een recept geeft. De meeste zaken vereisen wat meer concentratie en aandacht. 

Helaas met de laatste liftchallenge ben ik (weer) de mist ingegaan. Ik ging blind op de opdracht om een corsage op de kaart te maken, ik zag alleen nog maar corsages in mijn hoofd. Hierdoor miste ik het zinnetje wat ik dus eergisteren goed las: hou de schets hierbij aan. Oh nee, daar gaan we weer.. 


Challenge 101 sluit vanmiddag om 18.00uur dus ben ik nog op tijd om mijn fout te herstellen. Omdat ik per se met de eerste ingeving van het feesttoetertje wilde werken zijn hier opnieuw twee versies met toeter. Dit keer heb ik dus wel gelet op de schets zoals de rechthoekige vormen en de corsage met tekst op het midden. De goud-roze-oranje variant gaat het worden. Het is jammer dat je het gouden 'plakbandje' op het toetertje niet meer ziet, vandaar dat het andere goud erbij zit. De tekst gestempeld op het lintje vind ik weer eens iets anders, ik zag het afgelopen week ergens anders. Niet opvallend maar toch aanwezig als je het maar van de juiste kant bekijkt. Hopelijk gaat het bij komende challenges lukken om minder dan zes kaarten te moeten maken voordat degene waar ik tevreden mee ben er bij zit, al was het wel fijn om weer even bezig te zijn! 

10 opmerkingen:

 1. Ja, deze hebben zeker de schets van de liftkaart en ook alweer zo gaaf en origineel! De mooiste vind ik ook de roze variant. Dank je wel voor het meedoen, je bent nog ruim op tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig, de andere mag wat de liftchallenge betreft in de prullenbak :)

   Verwijderen
 2. Haha, dat overkomt mij ook nog regelmatig ;-). En ik vind het al knap dat je toch nog hebt meegedaag! Toen ik zag dat we nu 3 weken hadden, dacht ik: eitje! Maar ik ben niet eens aan knutselen toegekomen 😔 Dus: proficiat! En het zijn allebei leuke kaartjes! Ik ga wel een beetje tegen de stroom in want ik vind de groene dan weer de leukste ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! 3 weken zijn zo voorbij hè? Ik moest ook nog even aanpoten om het af te hebben binnen 2 dagen :)

   Verwijderen
 3. O, best herkenbaar, want ook ik laat vaak m'n ogen even snel over een tekst glijden...das gevaarlijk ;-) dan mis je wel eens wat...
  Super tof dat je nog een keer wat hebt ingestuurd. ook al zo vrolijk en origineel weer. Ook ik val voor de roze variant, omdat deze naar mijn idee klopt en in balans is, en daar hou ik wel van!
  Dus, dank je wel voor je moeite én enthousiasme!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eens met het balans-dingetje :) Dankjewel en graag gedaan.

   Verwijderen
 4. Wat goed van je! Ik vind de tekst op het lintje erg leuk, goed detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Origeneel zo'n toeter zeg!
  Sukses ermee,
  en onder druk werk jij het beste zeker ha ha!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, leuk blog heb je! En je kaartjes zijn top.
  Ik volg je nu. Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen