Pagina's

zaterdag 12 maart 2016

Zwart


Slechts een kaartje in een week tijd. Niet het meest memorabele of unieke kaartje want meer dan tien minuten vrije tijd vanmiddag waren mij niet gegeven. Sinds afgelopen donderdag een zieke peuter en sinds vanochtend zijn de anderen ook ziek. Dus doen we het een beetje rustig aan en zet ik het creatieve vlammetje even in de spaarstand. Dit kaartje was in ieder geval geïnspireerd door de opdracht op het blog van Cards & Scrap: maak een kaart met een zwarte ondergrond. Weer eens wat anders en de weinige kleurtjes knallen hierdoor lekker van de kaart. 

Wat ik niet vergeten wil te zeggen: welkom nieuwe volgers, erg leuk dat er weer mensen meekijken! En voor iedereen: fijne zaterdagavond gewenst! 

4 opmerkingen:

 1. Ik snap het gevoel van de lage productie ;-) bij gebrek aan man/kinderen, lag ik zelf in de lappenmand... En dan kom je niet meteen aan kaartjes maken toe. Maar dat haal ik nu wel weer in ;-) Ik vind de kleurencombi erg geslaagd! En dat jedaar een echte veer op hebt geplakt is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi dat contrast zo! En beterschap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo die springt er uit zeg!
  Wauw!
  Beste met de zieke,altijd verveldn en ja dan gaat de planning weer anders he?
  groetjes je nicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart, de zwarte achtergrond komt heel mooi uit zo! Bedankt voor het meedoen met Cards & Scrap. Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen