Pagina's

woensdag 18 mei 2016

Pensioen


De buurman is met pensioen, ruim een week geleden was de laatste werkdag en het is nu vooral genieten van de vrije tijd. Als liefhebber van oude apparaatjes zoals vliegtuigen en auto's vond ik de stempel van SU weer ideaal, het is en blijft een prima 'mannenstempel'. Ook de tekst vond ik er erg toepasselijk bij want ja je bent met pensioen en wat zal ik allemaal eens gaan doen? 
Op de foto is het niet zichtbaar maar de kaart is gemaakt met donkerblauw geribbeld kaartkarton, een witte binnenkaart en een stuk doorzichtig plastic. Uit beide kaarten een cirkel gestanst, de witte iets kleiner gemaakt zodat je binnenin ook weer een kader hebt en op het plastic de wolkjes gestempeld (met Stazon). Vliegtuig en tekst gestempeld, uitgeknipt en ook op de kaart bevestigd. Ik vond het weer wel een fijn CAS kaartje zo sinds lange tijd. 

Als klein grapje heb ik er nog 'pensionerings-pillen' bij gegeven in kleine glazen flesjes. Dus ideaal voor hele kleine snoepjes zoals tic tacs om het op pillen te laten lijken. Net als bij de echte apotheek een stickertje met stempel erop en klaar staat de medicatie van suikergoed.

4 opmerkingen:

 1. Haha, die pilletjes zijn echt een heerlijk idee ;-) je kaartje is een hele leuke mannenkaart geworden. Wat een goede vondst om er plastic op te gebruiken en bestempelen! Heel mooi, daar zal buurman vast erg blij mee geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat het van die kleine potjes zijn, past niet veel snoep in ;) Dankjewel hoor. Ik vond het ook erg fijn dat het ging met de inkt op het plastic!

   Verwijderen
 2. Leuke kaart gemaakt!
  Ha ha echt wat voor jou die pillen ,hoe kom je erop!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje! De tekst is zeker toepasselijk en die pilletjes zijn geniaal :)

  BeantwoordenVerwijderen