Pagina's

woensdag 20 juni 2012

Status quo


Tring
IJverig bezig geweest vandaag! Eergisteren had ik een stuk roze vilt op maat gemaakt voor mijn telefoon. Met zwart vilt heb ik 'uit het hoofd' een telefoon geknipt. De toetsen van de telefoon heb ik met een gaatjestang gemaakt en weer opgevuld met roze vilt. De applicatie heb ik afgemaakt door alles met de hand vast te naaien en het telefoonsnoer te borduren. Met biaisband heb ik vandaag, ouderwets met de hand, het hoesje toegenaaid. De achterkant, of voorkant hoe je het noemen wilt, is nog leeg. Hier wil ik met zwart klittenband ervoor zorgen dat het hoesje ook dicht kan (maar ik had geen zwart klittenband). Op de ontbrekende sluiting na ben ik erg tevreden met het nieuwe maaksel.

(Wist trouwens iemand hoe je het woord biaisband juist moet schrijven? Na 3 minuten googelen had ik pas het goede woord te pakken. Het blijft lastig.. En wist je trouwens dat het klittenband is in plaats van klitteband?)

Ging
Verder gaat alles z'n zogezegde gangetje. Dat ik niet eerder geblogd heb komt door het opvullen van de tijd met andere dingen. Over enkele weken zijn we alweer drie jaar getrouwd. Een heugelijk feit waar we tot nu toe alleen digitaal op terug kunnen kijken. Getrouwd maar trouwalbumloos. Ooit heb ik gezegd dat ik zelf het album wilde samenstellen (mijn vader was fotograaf dus dat was makkelijk gezegd). Alleen is het ook zo dat als je A zegt je ook B moet zeggen. Zodoende heb ik mezelf ten doel gesteld voor ons 3e jubileum het album in huis te hebben. Bij deze zwart op wit genoteerd.

Ook heb ik me vermaakt in de tuin waar alles begint te bloeien en groeien. Afgelopen week bij de Lidll nog meer vaste plantjes gekocht. De grond achter ons huis begint een heuse achtertuin te worden. De mooiste plant die er nu staat is een oranje lelie. Niet gekocht in verband met het EK maar om mijn oranje-afgunst te treiteren (de kleur oranje kan ik niet erg waarderen). Zag ik vorige week nog maar een enkel ontluikend oranje bloemetje, de hele plant straalt nu door de bloemen. Oranje blijft een waardeloze kleur. Tenzij dat het lelie-oranje is.


2 opmerkingen:

 1. Hahaha, ik houd ook helemaal niet van oranje, dus wat dat betreft fijn dat de oranje spullen weer in de kast mogen ;).
  Over het emboissing-tape, ik heb het nog niet in een winkel gezien, maar mocht ik het tegenkomen dan laat ik het je weten!
  Groetjes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) Dankjewel! Ga ik het gewoon bij Etsy bestellen, die fluor tape is echt leuk.

   Verwijderen