Pagina's

maandag 5 november 2012

Beurs van de beurs

Done: kreadoe
Helemaal gesloopt was ik zaterdag. Om acht minuten over acht (op de zaterdgaochtend) stapte ik in de trein om er elf uur later weer uit te stappen. Met mijn schoonmoeder en schoonzussen ben ik naar de Kreadoe geweest, net zoals een aantal andere bloggers en nog heel erg veel andere mensen trouwens. Deze creatieve beurs vond afgelopen week plaats in de jaarbeurshallen in Utrecht. Afmattend maar ooo-zo-leuk!Papier hier
Zonder lege handen thuiskomen is naar mijn idee onmogelijk. Gelijk bij het eerste kraampje werd ik een soort kraai. Om de vergelijking uit te leggen, hier kocht ik al die leuke bedeltjes. Een singer naaimachine, scharen, een spinnewiel, veiligheidsspelden en een heleboel handmade of made with love bedeltjes. In de volgende uren kocht ik veel spullen voor het maken van kaarten. Stickerlint, papier, embossing folders (bloemetjes, muzieknoten en harten/streepjes) en een 'cheep' stempel. Ook kreeg ik nog een gratis hobby-handig (excuses schoonzus maar je mag hem lenen, is dat een troost?) en een rolletje lint. Dus voorlopig hoef ik me niet te vervelen!


Klei smakelijk
Na een hele late lunch zijn we uit elkaar gegaan omdat we allemaal diverse interesses hebben. Dus maakte ik een hele lange stop bij hèt fimokraam van de beurs (crealine). Hier lagen echt de mooiste fimo creaties en benodigdheden. Ook was er een mevrouw bezig met het maken van koekjes uit fimo klei. Na heel veel kijken, vragen en alles in me proberen op te nemen gezwicht voor een fimo tang en een boekje. De fimo-mevrouw blijkt de schrijfster van het boekje en dus prijkt er op de eerste bladzijde onder mijn naam: klei smakelijk! Eveline bedankt, hopelijk gaat het me steeds beter af en kan ik op den duur net zulke mooie dingen maken!

1 opmerking:

  1. Superleuk Han! Wordt er ook helemaal blij van bij het zien van al die mooie spulletjes! Veel crea plezier!
    Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen