Pagina's

vrijdag 23 november 2012

Notitie over een memo(bord)

     
Een vriendinnetje organiseerde een workshop op mijn oude basisschool. Ongeveer twintig vrouwen hebben een memobord gemaakt van schildersdoek, stof en allerlei leuke spulletjes. Op internet had ik dit idee al een aantal keren langs zien komen en nu heb ik het ook gemaakt. Achteraf, maar dat is altijd, blijkt het eenvoudig om het zelf te maken. Vooral als je een schildersdoek met fiberfil erop als basis neemt. Daarna bevestig je de stof met heel veel nietjes. Op het doek/stof worden de lintjes bevestigd die later de memo's zullen vasthouden. De knopen op de lintjes zorgen voor wat kortere 'spanningsbogen' van het lint.  

Mijn bord zien jullie op de linkse foto, de lichtblauwe. Het bord heb ik niet af kunnen maken op die avond omdat zo nodig met andere mensen moest praten en bij de andere borden kijken. Dus voor ik het wist was het tijd om naar huis te rijden. Zodra het memobord helemaal af is zal ik een foto onder dit bericht plaatsen.

1 opmerking:

  1. Leuk! Ik kreeg ia mijn nichtje ook een uitnodiging voor deze workshop, maar ik moest toen in de Goudse schoolbankjes zitten... Ze zien er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen