Pagina's

donderdag 10 oktober 2013

Fleurige mini-give-away 
Eindelijk is het zover, het zaadjesproject is klaar! De verschillende soorten zaadjes zijn gereed om verstuurd te worden. Van boven naar onderen alles op een rijtje. 
- De bolletjes van de lupine in zelfgemaakte-mini-bloemen-envelopjes
- Kleine maar sterke zaadjes van het Zeeuwse Knoopje in doorkijkverpakking
- Priegelige korreltjes uit de leeuwenbekjes in koffiefilters
- Mini-voorraad van diverse zaadjes in stopflesjes
- Poppy seeds in a straw ofwel papaverzaadjes in een rietje 
- Een uniek theezakje met petunia zaad
- Bieslook in geschept papier 

Volgers, jullie wil ik sowieso bedanken met een pakketje zaadjes. Ik vind het fijn om te zien en te lezen dat jullie mijn blog volgen. Het is leuk om elkaar over-en-weer te inspireren en te stimuleren in wat we doen dus ik ben blij met jullie! Ik hoor van jullie wat je graag zou willen ontvangen zodat tuin of balkon opgevrolijkt kan worden. 

Graag wil ik ook nieuwe volgers willen verwelkomen met deze give-away. Dus wordt volger en laat weten welke mini's je wilt krijgen. Voor degene die niet thuis zijn in de blogwereld: voor iedereen is het mogelijk om volger te worden, ook als je zelf geen blog hebt. Ik weet dat ik een aantal 'stille' lezers heb en graag zou ik jullie als volger zien zodat ik ook jullie blij kan maken!  

Ten slotte wil ik jullie vragen of ik misschien nog anderen blij kan maken met een kleine attentie via de post. Zijn er mensen die gewoon een aardigheidje kunnen gebruiken omdat ze het verdienen? Laat een reactie achter of stuur een mailtje naar bijdehandwerk@live.nl.

Over precies 3 weken probeer ik alles op de post te sturen dus meedoen kan tot de laatste dag van oktober. Ik ben benieuwd of er animo voor is voor iets wat ik zelf graag doe. Hopelijk kan ik jullie warm maken voor de tuin en al het moois wat je daar kunt zaaien! 
 

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt heel lief dat je alles zo zorgvuldig hebt uitgezocht, gedroogd en verpakt hebt prachtig gewoon en zo leuk beschreven steeds in je blog,
  Ik vind de leeuwenbekjes of petunia wel leuk!
  Kijk je ook bij mij heb ook een give away

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je dat allemaal wilt doen,wat een werk heb je eraan gehad!
  Ik ga proberen een link op mijn blog te zetten voor je(als het me lukt!
  groetjes en het beste met je zwangerschap!
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk en mooi resultaat! Je hebt er vast heel wat uurtjes inzitten. Erg leuk verpakt allemaal. Ik weet wel iemand die ik graag met zaadjes van het Zeeuws knoopje zou willen verrassen. Echt heel erg leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank-jullie-wel! Zulke projectjes snoepen inderdaad tijd maar zijn zo leuk om te doen. Made with love zullen we maar zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen