Pagina's

maandag 2 december 2013

Brievenbus-post

Vanaf dag een kwamen er heel veel kaartjes binnen. Inmiddels is de stroom een eind opgehouden, het is gewoon wennen om geen handgeschreven enveloppen tussen de post te vinden. Bij deze de zelfgemaakte kaartjes op de foto. Misschien ter inspiratie voor jullie en voor mij de gelegenheid om iedereen te bedanken die een (zelfgemaakte) kaart stuurde! 


Mijn nichtje gaf dit kaartje mee aan haar moeder. 'Gufeeliestirt met julie beebie'. Geniaal is dat ons dochtertje dan opeens weer verandert in een hij, ach ja op die leeftijd kan alles nog! De andere kaartjes die ik kreeg waren vooral gemaakt met allerlei kleurtjes papier en inkt in plaats van viltstift. Zo leuk om bij het voelen van de envelop al te merken dat het een zelfgemaakt kaartje is. Alhoewel ik moet toegeven dat er een heleboel leuke gekochte kaarten gekomen zijn. Maar ze verkopen niet voor niets stempels met 'handmade with love'.. Dankjewel buurvrouw, kennissen + bloglezers en vriendin! Het mooiste kaartje, en dan moet ik echt eerlijk zijn, kwam van Daans hobby blog. Hoe bijzonder is het om een supermooi gemaakt kaartje van iemand te krijgen die je helemaal niet kent! Dankzij de blogwereld 'ontmoet' je mensen en zo komt het dat een lief kaartje half Nederland afreist. Daan: dankjewel!  Nu ik toch bezig ben met allerlei kaartjes te laten zien kan het laatste kaartje echt niet ontbreken: het geboortekaartje! Zelf ben ik niet zo van onze namen te noemen of foto's van onszelf te publiceren. Maar op enkele blogs verscheen haar naam al en natuurlijk zijn we blij dat we 5 weken van te voren (achteraf 3 weken van te voren) deze keus gemaakt hebben. Vernoemt naar beide oma's, die allebei dezelfde (doop)naam hebben!, en trotse tante. 


Het kaartje is besteld via liefleukeneigen.nl. Een superleuke site met originele kaartjes. Bovendien grote complimenten voor hun service. Ik belde omdat ik wat zaken aangepast wilde hebben die ik niet voor elkaar kreeg. Bijvoorbeeld de kleuren van de letters hetzelfde als de bloemetjes en wat symbooltjes bij gewicht, lengte en tijdstip. Na een kwartiertje werd ik teruggebeld dat het kaartje klaargemaakt was en het nog gecontroleerd moest worden. Kaartje besteld, na een uurtje een mail dat de bestelling verzonden was en de volgende dag hadden we de kaartjes in huis!

Dus nogmaals iedereen bedankt voor alle kaartjes die deze kant op kwamen! 

1 opmerking:

  1. leuk hoor al die kaarten,en ja de laatste is wel heel erg mooi!
    ik ga zeker op de blog kijken!
    En je pakketje is weg ik hoop dat het heel aan komt!!
    groetjes je nicht

    BeantwoordenVerwijderen