Pagina's

woensdag 28 mei 2014

Zeeuwse doorgeef-babbel


nr. 3
Rechts op de foto zien jullie de derde pay-it-forward. Beide potjes had ik gemaakt als probeersel. Het eerste glazen potje met snoepjes ging met iemand mee als extraatje bij een kraamcadeau. Voor de babbelaars had ik bij thuiskomst een nieuwe bestemming gevonden. De eerste en beste onbekende niet Zeeuw(en) wilde ik dit potje geven. De eerste niet-Zeeuwse-gasten-in-het-Zeeuwse liep ik mis maar gelukkig diende een andere kans zich voor. Als het goed is bevind het potje zich niet ver buiten het Zeeuwse, Sliedrecht als ik me niet vergis, maar het werd in ieder geval goed ontvangen zoals ik begrepen heb! 

#hiddencash
Toegeven, het geven van kleine cadeautjes is ontzettend leuk. Hebben jullie toevallig gelezen over een nieuw fenomeen wat uit Amerika is komen overwaaien? Een rijke Amerikaan verstopt geld, laat hints achter op twitter en vraagt de gelukkige vinder een foto en eventuele reactie achter te laten bij het vinden van het geld. Geniaal toch? Inmiddels zijn in de grote steden in Nederland ook diverse van dit soort acties overgenomen. Zelf ben ik nog niet van plan om hieraan mee te gaan doen, voorlopig verkneuter ik me nog op nr. 4 en nr. 5. die ik nog ga weggeven.

2 opmerkingen:

  1. Wij waren dus de gelukkige ontvangers van het potje Zeeuwsebabbelaars. Een ontzettend lief gebaar,waarvoor onze dank!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om dat te lezen, blij dat jullie het waarderen!

      Verwijderen