Pagina's

donderdag 16 april 2015

Iets nieuws aankaarten
Een aantal dingen die ik voor de eerste keer doe, spannend! Voor de eerste keer heb ik kaartjes gemaakt om mee te doen met een challenge namelijk die van Cheerful Sketches Challenge. Hier doe je mee met een kaartenwedstrijd naar aanleiding van een schets, de eerste keer dat ik zoiets doe. Bovendien heb ik niet een maar twee kaartjes gemaakt met dezelfde schets, iets wat ik ook niet zo snel en vaak doe. Zoals je ziet zijn het mannenkaarten geworden, de laatste tijd vind ik dit wel een leuke uitdaging (bovendien is mijn vader dit weekend jarig). Het zijn totaal andere kaartjes dan dat ik op de site zie staan, dit zijn vooral erg vrouwelijk gekleurde kaartjes en veel drukker dan de mijne. Maar ik ben tevreden met het resultaat en ik heb even mijn gedachten kunnen verzetten (zit na de ontkenningsfase in de boosheid-fase over de pijn van de bekkeninstabiliteit). Ik vind het erg leuk om een kaartje aan de hand van 'regels' te maken dus het zal er vast vaker van komen. Welke kaart heeft jou voorkeur?  

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je de uitdaging bent aangegaan! En je hebt het heel goed gedaan zo voor de eerste keer, het zijn twee mooie kaartjes. Als ik moet kiezen gaat mijn voorkeur uit naar de eerste, niet omdat de andere minder mooi is, maar de eerste is op en top mannelijk. En hopelijk heb je wat afleiding met het maken van de kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ikzelf vind de eerste ook het mannelijkst, alleen kun je op de foto niet zien dat dit een klein kaartje is van 10x10cm :) Dus al met al ga ik toch voor de tweede ;)

   Verwijderen
 2. prachtige kaart.
  Je hebt de sketch mooi omgezet.
  Dank je wel voor je deelname aan cheerful sketches.
  Groetjes Geesje (DT)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Spannend voor de eerste keer dus ben blij dat ik bij jullie heb mee kunnen doen!

   Verwijderen
 3. Mooie kaart!

  Gezellig dat je meedoet met de challenge bij Cheerful Sketches. Succes.
  groetjes Ine
  http://creaine-challenges.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik word helemaal enthousiast om nog meer kaarten te maken met zoveel complimentjes! :)

   Verwijderen
 4. Ik vind beide kaarten erg goed gelukt!.Erg leuk dat je mannenkaarten hebt gemaakt.Ik vind dat altijd erg lastig. Dank je wel voor je deelname aan onze challenge op Cheerful Sketches!

  Groetjes,
  Marjoleine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja mannenkaarten blijven een uitdaging voor iedereen volgens mij hè?

   Verwijderen