Pagina's

zaterdag 11 april 2015

Week van de taart

 
 
 
Een zoet weekje, dat was het wel om het zo te zeggen! Dinsdagavond hadden we met de vrouwenvereniging een vrije avond (we plannen over het algemeen de ene maand een activiteit en de andere maand 'niks'). Dus is het wel zo leuk om onder het kletsen iets te eten en drinken, we doen de high tea opnieuw! Het was weer heerlijk, met andere hapjes  te proeven en nieuwe mensen bij de groep, echt heel leuk.
Woensdagavond was het hier opnieuw raak, alhoewel ik er niks van geproefd heb. Ik was vergeten dat man donderdag degene was die voor iets bij de koffie zou zorgen op de projectgroep. Dus om half7 's avonds nog naar de winkel en daarna nog twee taarten en een cake gebakken. De volgende dag kreeg ik een foto doorgestuurd waarop alleen nog een halve cake te zien was dus blijkbaar viel het in de smaak. 
Gisteren met het mooie weer was de volgende taartdag. Met twee vriendinnetjes afgesproken bij taart & tafel in Goes. Heerlijk in de zon op het terras gekletst onder het genot van een lekker stukje taart en fijne thee. Vanavond weer terug van een verjaardag, met taart, dus dit weekje was flink aan de suikers. Volgende week maar weer eens goed op de inname letten. Wel lastig dat ik net een heel gaaf boek over basic patisserie bij de bibliotheek meegenomen heb..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten