Pagina's

donderdag 26 november 2015

JoyMeer dan een jaar geleden liet ik een aantal kaartjes zien, hier en daar. Dit waren een van de eerste kaartjes gemaakt met het papier van Echo Park Bundle of Joy. Nog een paar keer kwam het papier uit de kast. Al snel bleef het papier heel lang stil liggen in de kast. Tot afgelopen dinsdag, het papier uit de kast en twee baby kaartjes gemaakt. Het leuke is dat mijn vriendin die dag een blogpost gemaakt heeft met precies hetzelfde papier. Hoe leuk is dat? Ik verwerkte een gele pijl op beide kaartjes maar met een andere achtergrond en details. En hoe anders wordt het dan hè? 

De volgende dag wilde ik graag iets doen met die twee ringetjes die ik in een bakje vond. Vond het papier van de ringetjes niet zo heel erg mooi dus het was een apart uitgangspunt. Op het bureau lag nog een stukje groen papier van Echo Park met een rond gaatje erin (zie linksonder het kaartje van het uiltje) en nog een stukje eraf. Dus het hobbymesje erlangs, nog wat ander papier erbij. Tag, touwtje, lintje en stempeltjes. En zo heb je met jongens-baby-papier opeens een huwelijks jubileum kaartje. Ik vind dat wel een goeie grap zo in een zelfde blogpost. Ja toch..? 

3 opmerkingen:

 1. Ze zijn leuk! Die pijl maakt het origineel, weer eens wat anders. En je laatste kaartje bewijst je creativiteit maar weer. Op mijn werk noemen ze dat 'out of the box' denken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook zull leuk papier!! Grappig toch dat je met beetje creativiteit een heel eigen draai aan dit papier kunt geven?! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via journaal Rozendaal kwam ik op je blog .
  Je was net jarig : hoeraatje voor jou !
  Deze babykaartjes zijn mooi .
  Het idee van de vlinderworst ga ik onthouden .
  Ik volg je nu .
  Liefs sarah

  BeantwoordenVerwijderen