Pagina's

vrijdag 18 december 2015

Wij zijn er even niet - bollobeej


We moesten altijd een beetje gniffelen om mensen met kinderen die zeiden naar een bungalow park op vakantie te gaan. Tja, je mag mensen nooit uitlachen, ook niet uitgniffelen. Een vakantie met kleine kinderen en opa en oma in een ordinair bungalow park is het helemaal. Binnen nog geen twee uur waren we op de bestemming (Lommerbergen, Landal GreenParks, Limburg) en konden we van een paar dagen vakantie genieten. 

Grote zus heeft het meest van allemaal genoten. Het nieuwe huisje ontdekken, dieren voeren op de kinderboerderij, zwemmen met kleine zus in het peuterbadje en samen met papa in het grote bad, spelen in de buitenspeeltuin, een kleurplaat kleuren en afmaken met een dot stickers, grote vissen kijken in de ParkPlaza, spelen in het ballenbad van de indoorspeeltuin, geschminkt worden en spelen tijdens het peuter uurtje bij de Bollo Club. Bollo Beer en Puk en Pelle, de drie mascottes als het ware, vond ze helemaal het einde. Met het winnen van de kleurplaatwedstrijd (wat wil je met zoveel stickers erop) kreeg ze een Puk en Pelle fotolijst en de tekening voor Bollo werd op het thuisadres beloond met een 'persoonlijke' kaart van Bollo.
Kleine zus heeft zich voorbeeldig gedragen. De eerste ochtend na het ontwaken om 4.23uur sliep ze na een zucht en een speen weer een anderhalf uur verder. De rest van de vakantie was het huiltje, maaltijd, boertje, lachje en weer slapen. 

Dus ja wat wil je? Wij hebben genoten! Kinderen vrolijk, wij blij. Vol goede moed kunnen we er weer tegenaan tot de hopelijk volgende vakantie. Tot ziens vliegtuig-of-auto-hotelovernachting-zon-uitslapen, hallo auto-vakantiepark-Nederlanders-Duitsers-kans-op-een-bui-vroeg-op-zwembad-kinderboerderij-speeltuin. 

2 opmerkingen:

  1. Je heb dan ook vast wel eens gegniffeld over ouders die zeggen 'kinderen blij, wij blij'. ;) Fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad!

    BeantwoordenVerwijderen