Pagina's

donderdag 14 januari 2016

Stoere lieverd


Op het blog van liftchallenge staat weer een geweldige voorbeeld. Je kunt naar eigen inzicht het idee van een kaart vormgeven. Echt iedere keer sta ik versteld van de legio mogelijkheden die ze aanbieden, dit vond ik ook weer zo verrassend. Mijn kaartje is heel eenvoudig gebleven. Van een eindje lijkt het een superstrak kaartje maar als je goed kijkt zie je dat ik niet goed binnen de lijntjes heb gewerkt. Het past wel bij me, ik houd toch niet zo van binnen de lijntjes kleuren. Achteraf las ik ook pas de tutorial, erg handig. Je hebt mensen die lezen de gebruiksaanwijzing eerst en beginnen daarna (verstandig!) en je hebt een groep mensen die nadat het af is of juist mislukt de gebruiksaanwijzing lezen. Ik behoor in de meeste gevallen tot type nr. 2. Proefondervindelijk leren noemen ze dat. En dat levert in mijn geval wat op, want binnenkort hoop ik jullie meer kaartjes te laten zien met deze techniek. 

10 opmerkingen:

 1. Je kaart is leuk !
  Ik plaatste gisteren de mijne op mijn blog . Toffe techniek vind ik ook !
  Ik ben benieuwd naar de andere !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, leuk, leuk! Had ik al gezegd dat ik hem leuk vind? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit een gaaf kaartje! Knap gedaan zeg, vooral als je niet eerst de tutorial hebt gelezen ;). Tot welke groep behoor ik denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) Blij dat de wereld niet saai is met allemaal dezelfde mensen (en kaartjes ;)

   Verwijderen
 4. Haha, herkenbaar verhaal hoor en op den duur ga je misschien toch even eerst die tutorial bekijken? Ligt er helemaal wat je wilt bereiken uiteindelijk, soms is eerst kijken beter en soms... ga je lekker aan de slag en leer je daarvan! Maar je kaartje is geslaagd en veel plezier met het maken van vervolgkaarten met deze techniek. En dank voor het meeliften!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We wachten het af bij de volgende lift welke werkwijze ik dan zal volgen ;) Dankjewel

   Verwijderen
 5. Hihi, heel herkenbaar hoor! Lekker doen! Ik vind het wel een "stoer" effect, en je resultaat erg gaaf!
  Dank je wel voor je inzending!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Grappig dat je dat zegt, heb nog getwijfeld over het woord stoer. Maar het woord werd te lang & de O was niet zo mooi, had wel beter bij het grijs/oranje gepast hè?

   Verwijderen