Pagina's

maandag 25 januari 2016

IJ ij ij

Ooh, ik ben zo blij, ik heb toch gewoon een wedstrijd gewonnen! Het voelt zo leuk, ik geloof dat ik het al wel zomaar tien keer gezegd heb. Bij de wedstrijd van DCL moest je een kaart met sneeuw maken dus kwam er het kaartje van de vorige post. Ik bezocht het blog om te kijken wat de volgende challenge zou zijn en daar zie ik prompt mijn kaart. Heel erg leuk, ik krijg ook gelijk wel kriebels want ik mag gastdesigner zijn de volgende keer, brrr. Maar daar ga ik eens goed voor zitten en dan komt het ook wel goed denk ik. En dan zijn er ook nog eens nieuwe volgers bijgekomen, welkom! Hopelijk kan ik jullie de komende tijd ook weer genoeg laten lezen en zien. De kaart die ik vanmiddag gemaakt heb is er een voor liftchallenge nr.99. Man is van mening, ik ook trouwens, dat dit niet echt een kaart is waarmee iemand gaat winnen. Mannentaal kan zo heerlijk ontnuchterend werken, dit keer terecht. Maar ik ben op dit moment volledig van mening: meedoen is belangrijker dan winnen. Want het was me daar een gepriegel en gepruts, terwijl ik het in mijn hoofd zo goed bedacht had, maar ik was een stukje kwijt wat overnieuw moest, leuk die lijnen/ruitjes. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en ben ik weer een ervaring rijker. Kan de kaart morgen gelijk op de post om dan een dagje te laat bij een jarige meneer aan te komen. Binnenkort nog een aantal jarigen en natuurlijk de kaart voor Dutch Card lovers, de komende tijd weet ik wat me te doen staat, kaarten maken! 

16 opmerkingen:

 1. Jouw DCL-kaartje was echt ontzettend leuk! En deze is ook weer zo mooi! Meedoen is idd belangrijker dan winnen, maar toch.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Soms moet je gewoon eerlijk zijn voor jezelf toch? :) En soms is het ook fijn om helemaal niks te verwachten ;)

   Verwijderen
 2. Leuk zeg, gefeliciteerd!
  En deze kaart is ook echt superleuk geworden!
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag je naam bij DCL al voorbij komen! Gefeliciteerd! Dit is ook een leuke lift, zeg! Echt een mannenkaart. Succes met alle kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mannenkaarten zijn een zeldzaamheid lijkt wel dus het gemiddelde moet wat omhoog ;) Dankjewel, jij ook!

   Verwijderen
 4. Dat klinkt leuk allemaal .
  Ik wens je veel inspiratie en je mannenkaart is tof .
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, dat heb ik veel nodig de komende tijd denk ik :)

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met je kaart!
  Dat doet je weer goed!
  Sukses met je mannenkaart.
  groetjes je nicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nogmaals van harte met je prijs bij DCL. Leuk idee is dit, de geruite tickets en het zwarte velletje vormen samen met de kraftkaart een stoere mannenkaart. Gave lift, hoor! Dank je wel voor het meeliften.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De inspiratie blijft via de liftchallenges maar komen dus ik blijf nog even meedoen! :)

   Verwijderen
 7. That's the spirit! Het gaat om het meedoen, inspiratie opdoen, uit je comfortzone stappen...maar soms iets winnen streelt dan toch ook je ego weer ;-)
  Dus doe gezellig mee, en meningen verschillen nou eenmaal, ik vind het een heel mooie lift! Gaaf gedaan, mooi strak en stoer. Niets mis mee!
  Erg leuk dat je mee doet, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je gewonnen hebt, helemaal terecht want het is een prachtige kaart! En deze vind ik in tegenstelling tot je lieve man dat deze kaart er best mag zijn..

  BeantwoordenVerwijderen