Pagina's

maandag 22 oktober 2012

Blij


Zaterdag lag bij aankomst de hele deurmat vol met slechts twee 'normale' enveloppen terwijl de rest kadootjes waren. Het is zo leuk om kadootjes en andere dingen gewoon zomaar te krijgen. Zo pakte ik eerst een evelop met rood-witte hartjes tape open. De swap van Fieve! Jullie kunnen zien wat een leuk en lief, zelfgemaakt kussentje ik heb gehad! Helemaal af met een eigen labeltje en kaartje eraan, zo leuk. Zodra ik kan laat ik zien wat ik haar gestuurd heb (had het zo druk met inpakken en andere zaken dat de foto's erbij inschoten..). Maar ik ben in ieder geval erg blij met het kussentje met de lieve dieren. Bedankt Fieve!


De andere zaken op de deurmat waren een aantal (gratis) kranten en enkele proefverpakkingen. Daarbij kwam dat we in den Haag poeder-koffie aangeboden kregen en in het Omniversum tandpasta mee kregen (de link snap ik ook nog niet helemaal). Dus naast het kadootje van de swap ook blij met de kleine dingen die zomaar op de deurmat vallen of in je handen geduwd worden.

Dit weekend is zwager jarig geweest en hield zijn verjaardag. Normaal kopen we voor de broers/zussen iets kleins voor de aardigheid maar, bijna zoals gewoonlijk, was het er niet van gekomen. Binnen tien minuten een kastanje poppetje gefabriceerd met feesthoedje op zijn hoofd, een ballon in de ene hand en een brief in de andere hand. Het was namelijk die zwager die met neefje en nichtje mee geweest is om kastanjes te rapen, vandaar het kastanje poppetje. Nu maar hopen dat het door dit gekke gedrocht het ons vergeven is dat we geen kadootje meegebracht hadden. 

Ter afsluiting van deze post over kadootjes en andere dingen die je krijgt een spreuk. De spreuk is te vinden op het voorblad van de Flow van deze maand, net zoals het achtergrondje op de foto met de proefverpakkingen. De spreuk vond ik zo raak dat ik deze wel moest delen met jullie!


We make a living by what we get,
but we make a life by what we give

(Winston Churchill)

1 opmerking: