Pagina's

dinsdag 9 oktober 2012

Roestig


Mochten jullie bang zijn dat ik na een ochtend werken en een middag vrouwenclub niet moe ben.. Gelijk na de vrouwenclub de helft van ons avondeten opgegeten en zijn we -hop-  weer in de auto gesprongen. Zwager en vooral neefje en nichtje staan al te popelen om kastanjes te rapen. Maar dan kennen ze onze methode nog niet. Uit onze auto komen grote Ikea tassen, een lange stok en een oud huishoudtrapje. Hup die boom in en schudden maar! Een ware kastanjeregen met als gevolg een he-le-boel kastanjes in onze tassen.

Reken maar dat je gebroken bent na anderhalf uur bomen klimmen, schudden en rapen. Ter verduidelijking even een foto van de azc beer erbij gedaan. Zo voel ik me ongeveer en zo zie ik er waarschijnlijk ook uit op dit moment. Dus kan ik maar een advies opvolgen en dat is roestig, roestig. Voor het geval dat jullie denken: wat gaat ze met al die kastanjes doen? Nou, daar moet ik nog eens roestig over na denken.. 

2 opmerkingen:

  1. ga dan maar lekker roestig slapen.Guuuuud zo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kunt er een leuk herfst stuk van maken, gezellig met kaarsjes erbij.. Jij weet er vast wel iets leuks van te maken! Of lekker ouderwets van die poppetjes.. Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen