Pagina's

dinsdag 16 juli 2013

Hartje

Een hele bijzondere dag vandaag. Mijn lief is jarig vandaag en we hebben de 20 weken echo gehad! Man vanochtend verwend met een lekker ontbijtje inclusief verse broodjes en geperste jus. Daarna moesten we nog zo lang wachten op het beste kado. Van pure stress heb ik het kwartier wat ik echt nog moest wachten maar opgevuld door te gaan strijken.. 

Gelukkig was alles goed volgens de mevrouw, een superbaby. Volgens haar heb ik een goede echo-buik en een goede echo-baby. Want ze zei: "Wat een bewegelijk ding, lekker druk zeg! Van wie zou die dat hebben?". Waarop man heel wijselijk antwoorde: "Ik zeg niks..".

Aangezien we de verjaardag van man later deze week houden stort ik me later op 'verjaardagsvoer'. Wel hebben we lekker (gezond) gegeten vanavond, couscous met sperziebonen en puntpaprika, en heb ik een mini-kwarktaart zelf bij elkaar gesprokkeld. Wat mes of vork voor effect op de taart hebben is nog te bezien, net zoals de smaak. Ik ben bang dat de Griekse yoghurt i.p.v. de kwark een minder opgestijfd effect heeft. Maar ik heb het met alle liefde voor mijn lieve man / 4 ouders klaargemaakt dus hopelijk wordt dat geproefd.. 


2 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd met je man!
    fijn dat alles goed is op de echo!
    groetjes en het beste je nicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd in dubbel opzicht (man en gezond kindje).

    BeantwoordenVerwijderen