Pagina's

zaterdag 13 juni 2015

Zomaar een zaterdag


Zoals gezegd: goeie dagen en minder goeie dagen. Ondanks dat vandaag het lijf pijnlijk is sluit ik af met een heel tevreden blogje. Sowieso een heerlijke week gehad, wat wil je met zulk mooi weer. Zwembadje in de tuin en poedelen maar, kind tevreden is mama tevreden. Tussendoor nog naar het azc voor een laatste presentatie voor de student die ik begeleid en haar coach van de HZ, alleen maar positief en hopelijk een goed cijfer! Bij de verloskundige ook alles goed, baby gaat zoals gewoonlijk tekeer als een malle (zodat ze de doptone minimaal 1x moet verplaatsen voor het luisteren naar het hartje..). Gisteren zijn we zelfs lekker met opa en oma naar het Veerse Meer geweest, dat is zoveel leuker dan een klein badje. 

Vandaag heeft man meegedaan met de Delta Ride for the Roses, 120km gefietst voor de KWF kankerbestrijding. Echt wel trots dat hij het weer gedaan heeft! Dus vanochtend hebben we het hier rustig aan gedaan en zijn we na het eten alle twee netjes naar bed gegaan. Vanmiddag wilde ik per se nog een kaartje maken om aan jullie te laten zien. En aangezien internet op zolder dienst weigerde vandaag had ik geen Pinterest inspiratie dus werd het zomaar iets. Ik heb geen idee waar ik het papier vandaan heb, misschien Flow Magazine, ik vond het weer eens wat anders dan het papier waar ik eerder naar zou pakken. Het craft papier van de kaart en het label heb ik met een aquamarker nog wat bruiner en nog meer vintage gemaakt. Ook op een beetje provisorische manier (om eerlijk te zijn heb ik mijn laatste druppels theewater als 'aqua' gebruikt, bij gebrek aan echt water). En laten we nou niet zeggen dat ik sta te springen om het resultaat maar ik ben er gewoon blij mee, net zoals ik gewoon blij met deze zaterdag ben. 
   
Momenteel zitten we allebei lekker op de bank eindelijk eens 'echt koffie te drinken' zoals man zegt (afgelopen week was het iedere avond wel wat waardoor de koffietijd vaak al lang voorbij was). We hebben lekker alvast een stukje taart geproefd en het smaakt goed. Ik wilde heel ambitieus een appeltaart bakken naar een recept uit mijn nieuwe kookboek van Smakelijck, dit was iets teveel van het goede. Dus gelukkig had ik nog een pak Grootmoeders-nog-wat-nog-wat staan van de Lidl. Cheesecake uit Duitsland zeg maar. Wij houden het gewoon op lekker gebakken kwarktaart uit de oven. Morgen voor het frisje wat verse aardbeien of wat frambozen uit de vriezer erbij, nog lekkerder! 


2 opmerkingen:

  1. En dat bewijst dat je dus ook zonder pinterest een heel leuk kaartje kunt maken! Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Complimenten voor je huisband hoor! Heel knap gedaan! En ook complimenten voor jou want ik vind het echt een superleuk kaartje! Dat heb ik nou altijd met koken, als ik totaal geen inspiratie heb en zomaar wat bij elkaar in de pan gooi zegt H. steevast: wat lekker, is het een nieuw recept? :) En als ik wel een nieuw recept uitprobeer is het, tja ik moet even wennen. Hihi. Fijne week verder! Hopelijk werkt je lijf een beetje mee...

    BeantwoordenVerwijderen