Pagina's

vrijdag 29 april 2016

Vrijdagavondgebakje


Makkelijke citroentaart
1 pak Bastognekoeken
70 gram boter
3 citroenen
2 eieren
1 blikje gecondenseerde melk

Verkruimel de Bastognekoeken en meng met de gesmolten boter. Doe dit mengsel in het taartblik en druk aan tot een mooie bodem. Voor de vulling meng je de melk en de twee eieren. Daarna het sap van drie citroenen erbij (ik had 200ml en ja, het wordt een flink zoet-zuur taartje) en eventueel wat geraspte citroenschil. Het mengsel op de bodem schenken en 10 - 15 minuten bakken op 180 graden in de oven. De taart af laten koelen in de koelkast en koud serveren. 

1 opmerking:

  1. mmmm lekker!
    En snel gemaakt zeg1
    Ik heb alleen nooit zo'n blikje melk in huis!
    groetjes tot vanmiddag!
    je nicht

    BeantwoordenVerwijderen