Pagina's

donderdag 24 januari 2013

εὕρηκα!


Een dag na het posten van het stropdas bericht kwam ik weer op mijn blog. Opeens vond ik dat ik ontzettend dom geweest was. Want het overhemd is ook uit een papiertje te maken! Je moet het overhemd daarna wel op een bestaande kaart plakken. Het voordeel hiervan is dat je het hemdje van heel dun (dessin)papier kan maken wat veel makkelijker vouwen is. Als je het overhemd van de kaart zelf wil maken moet je wel de andere methode gebruiken.

Als je de foto's ziet begrijp je hoe het in elkaar steekt of zal ik er nog uitleg bij zetten? Vandaag heb ik zwart papier gekocht omdat ik een leuk idee gezien heb voor een bruidegom of ander mannelijk, chique feestfiguur. Verder ook nog een leuke kaart gezien met bretels. Dus ik hou jullie op de hoogte. Want misschien heb ik over een poosje weer zo'n eureka momentje! εὕρηκα is namelijk Grieks voor eureka ofwel: ik heb het gevonden!

2 opmerkingen:

 1. Goed idee! Het leuke is dat ik al dacht dat je het van design papier had gemaakt. :) Nog een ideetje: een borstzakje erop maken!
  Gr. Marion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Heb je de oma-trui versie ook al gezien op pinterest? :)

   Verwijderen