Pagina's

woensdag 9 januari 2013

Griep - groop - gegrepen

Nederland is in de ban van een mild griepvirus. Ik ben zelf niet zo in de ban van het griepvirus maar ben er wel mee besmet. En ja, wat doe je dan zoal? Vooral zitten (ofwel hangen), thee zetten en daarna opdrinken, wat lezen, computeren of prutsen.

Zo maakte ik bijvoorbeeld de 365 kalender uit de laatste Flow. Het was een klein feestje. Overal confetti en minuscule papiersnippertjes. Geniaal. En de stofzuiger stond en staat boven. De stofzuiger blijft daar voorlopig ook nog. Dus blijft het hier nog even feest. 


Daarnaast maakte ik nog wat kaartjes. Dat was dan weer wel echt leuk, leuker dan papiersnippers op de vloer. Ook al krijg je dat met het maken van kaarten ook. Op Pinterest ontdekte ik een nieuwe mannen kaart. Een die nog best eenvoudig (na) te maken is!


Verder nog wat plaatjes in kaarten gebruikt die er nog lagen en nog wat andere nieuwe Pinterest ideeën uitgevoerd. Zelf vind ik het lintjes-kaartje heel leuk. Niet te zoet, kan zowel naar een jongens- of meisjesbaby gestuurd worden en je kan de kaart maken met alleen wat lintjes, een leuk stempel en wat papier.

 

Zo, dat was dat. Het is tijd om koffie te gaan zetten voor man en voor mezelf ehm.. thee? Maar eerst de stofzuiger van boven halen. Je kan niet blijven feesten.

2 opmerkingen:

  1. LEUKEOORDSPELLING!!!!!!

    GOED BEZIG EN BETERSCHAP

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die stropdaskaarten zijn leuk zeg! Heb je toevallig een instructie of een link voor mij? Morgen is er iemand jarig waarvoor zo een kaart perfect zou zijn. Ben je alweer opgeknapt! Hopelijk wel!

    Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen