Pagina's

vrijdag 8 november 2013

Aan-koop-jes


Het was alweer een tijdje geleden dus ging ik weer eens naar de ruilwinkel. De laatste tijd kwam het nogal eens voor dat ik met lege handen naar huis ging. Gelukkig was het vandaag anders en verdwenen er een paar aardigheidjes in mijn fietstas. Een vaasje van, hoe kan het anders wit keramiek, wat ik niet kon laten staan. Een dymo tang die het nog prima doet. Handig want dan hoef ik niet steeds van rolletje te wisselen als ik een andere kleur wil! Wat papierklemmetjes die ik gewoon grappig vond en ik kon me herinneren dat ik er 'iets leuks' mee gezien had. Geen idee maar ze zullen ooit wel gebruikt worden. Volgens man zijn de boekjes waarmee ik thuis kwam echt jeugdsentiment. Ik werd gewoon vrolijk van de boekjes met daarop een olijk, roodharig bakkertje. Alhoewel het (voor)lezen nog een tijdje zal duren staan ze in ieder geval leuk op de nieuwe boekenplankjes!

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk, op zoek naar leuke spulletjes. Je bent goed geslaagd! En die boekjes van Bakkertje Deeg zijn voor mij ook echt jeugd sentiment!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg,dat boekje van Bakkertje heb ik ook nog!!!
  vind daniel zo leuk!
  groetjes je nicht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Vanmorgen een erg leuk pakje op de mat gevonden!! Echt een verassing op de zaterdagmorgen. Heel erg leuk, vooral ook hoe het verpakt was. Bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen