Pagina's

woensdag 6 november 2013

Vrouwen vernig u!
Afgelopen dagen bezig geweest voor de baby en de vereniging. Op de komst van de baby zijn we een heel eind voorbereid. Tassen voor het ziekenhuis staan klaar, kamertje is zo goed als 'aangekleed' en ikzelf heb steeds meer last van allerlei pijntjes zodat ik er ook wel klaar voor ben. De andere bezigheden waren voornamelijk voor de start van een vrouwenvereniging. Heel fijn om een soort bezigheidstherapie te hebben tijdens deze regenachtige dagen.. 

Sinds kort hebben we een heuse 'vrouwenvereniging' van onze kerkelijke gemeente. Het leuke is dat, ondanks het stoffige imago, er animo is van jong tot oud. Aangezien o.a. schoonzus en ikzelf gestart zijn van brainstorm tot daadwerkelijke eerste avond zijn we nu gebombardeerd tot twee van de vijf bestuursleden. Iets waar veel vrouwen vriendelijk voor bedankt hebben maar wat ik reuze graag doe! Leuke dingen organiseren, beetje alles aan elkaar praten en het contact met de mensen. Kortom, ik ben helemaal in mijn element.

Voor de invulling van de avonden hadden we de per enquête om ideeën gevraagd. Er werd zoveel aangedragen dat we de onderwerpen verdeelden in vier categorieën. De onderwerpen werden per categorie gepresenteerd zodat de leden konden stemmen waar hun voorkeur ligt. Met de presentatie van de categorie 'creatief' was ik het meest blij. De memoboarden die ik lang geleden alweer maakte kwamen tevoorschijn, met nog veel meer andere maaksels van toen. Samen met nog wat nieuwe maaksels en het gebruik van mijn nieuwe Dymo-tape uit Frankrijk werd het een vrolijk geheel. Zo vrolijk dat ik van veel mensen te horen kreeg dat het lastig te kiezen was uit de tien onderwerpen. Tja, creatief bezig zijn is gewoon heel leuk. Bovendien hebben heel veel mensen er last van dat er zoveel leuke creatieve bezigheden zijn!   

1 opmerking:

  1. Leuk hoor,ik wil ook altijd zoveel maar.....
    Het beste verder met je zwangerschap!
    groetjes je nicht

    BeantwoordenVerwijderen