Pagina's

maandag 22 februari 2016

Vier-lifts-luikOp het blog van liftchallenge staat een nieuwe uitdaging. Nummer 100 heb ik gemist dus ik ben blij dat ik mee kan doen aan #101. Ik kan er niet aan doen maar ik blijf lichtelijk lyrisch over de uitdagingen op dit blog. Dit keer gaat het er om dat je een corsage gebruikt op je kaart naar aanleiding van de te liften kaart. Ik heb even snel de ontwerpen bekeken maar eigenlijk had ik al een idee wat ik kon gebruiken voor een corsage. 

Zoals je hieronder kan zien heb ik een heleboel voorwerpen, lintjes en andere spulletjes bij elkaar gezocht. Het grappige is dat het uitgangspunt voor de kleuren en materialen begint bij het verjaardagstoetertje: oranje, roze, wit en goud. En omdat er zoveel op tafel lag ben ik gaan sorteren, bij elkaar zoeken en werden het vier corsages! 

Nu heb ik wel een ander probleem gemaakt namelijk dat ik niet kan kiezen. Ik twijfel tussen de kaart met 'hé-kip-op-blonnetje!' (= balonnetje, aldus Noa) en die met het toetertje. Op beeld neig ik naar het kuikentje maar in het echie ga ik voor de kaart met spetters, kralen en feesttoeter. De spetters heb ik met verdunde acryl op het papier gesmeten en ik vind de corsage iets origineler. Maar er zullen vast andere meningen zijn! 

6 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen dat wij je zo inspireren met de liftkaarten en dat zie je met deze creaties ook heel goed! Ik vind ze bijzonder origineel en heel creatief! Superleuke spullen gebruikt voor de corsages en mooie resultaten! Fijn dat je weer meelift!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel hoor! Het toetertje was het eerste wat bij me opkwam en meestal komt er dan nog meer uit de kast :)

   Verwijderen
 2. Best moeilijk kiezen idd. Erg leuk allemaal, en zo onwijs vrolijk en origineel. Erg leuk bedacht, en heel mooi gemaakt. En super tof dat je de uitdagingen zo leuk vindt, daar doen we wel ons best voor in ieder geval. Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, zo veel keuze! De kaart met de feesttoeter is ook mijn favoriet. Heel leuk, die spetters op de achtergrond. Ik zie trouwens dat we dezelfde stempels hebben, leuk zijn ze hè! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik weet niet eens meer waar ik de stempeltjes gekocht heb..

   Verwijderen