Pagina's

dinsdag 9 februari 2016

Wit - zwart


Even weer heel iets anders dan gisteren en toch dezelfde schets. Twee rechthoekige kaarten met een lekker groot contrast. Voor de geel-met-witte is het papier uit het Flow Book. Het papiertje met het dankjewel erop maakte ik geel met Distress Ink en de schuurkant van een sponsje. De bloemetjes uit hobbyrubber gestanst blijf ik grappig vinden. Ze geven het net wat extra, zeker met dat kleurtje. Tegelijk zorgen ze niet voor overlast in de envelop omdat ze zich in allerlei bochten kunnen wringen en doordat ze lichtgewicht zijn zorgen ze niet voor extra portokosten.
   
De mannenkaart is net als op de schets voorzien van de drie laagjes. Voor wat extra diepte zijn er de eyelets en een (verroest) ringetje en moertje uit de schuur. Een goede kijker ziet vast dat de ringetjes er niet zo heel fraai ingeslagen zijn, de concentratie was zo ver te zoeken dat mijn duim het ook keihard moest ontgelden. Niet bijster slim en het een duidelijk signaal dat ik maar eens moest stoppen. Al met al toch vijf kaartjes weer bij de collectie, de laatste laat ik jullie zien als deze is gepost en bezorgd. 

4 opmerkingen:

 1. Supergave kaartjes! Ik vind de mannenkaart echt heel erg stoer! Gaat het nu wel goed met je duim? Ik ben denk ik geen goede kijker trouwens, ik zie er niets verkeerds aan.
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja hoor, duim is in orde ;)

   Verwijderen
 2. Ik wist dat er nog gave kaartjes gingen volgen ;-) ik hou persoonlijk niet zo van mannenkaartjes knutselen, maar dit is toch een mooi kaartje geworden! Je gele kaartje vind ik superleuk! Ik hou ontzettend van paillettenslingers, dus dat zit wel goed. Die rubberen bloemetjes kende ik nog niet, maar het ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel hoor :) Die rubberen bloemetjes zijn gemaakt uit hobbyrubber met een soort spiraal bloem snijmal, geen idee welk merk! Ennehm geef die mannenkaarten ook een kans, ik ben voor méér mannenkaarten :)

   Verwijderen