Pagina's

vrijdag 30 maart 2012

Beestjes





Vandaag zijn we naar Beekse Bergen geweest. De zoveelste (geslaagde!) aankoop via vakantieveilingen. Met de auto zijn we door het park gereden. En nee, we zijn niet uitgestapt. Wat we zagen waren vooral veel herten, heel veel herten! Of in ieder geval hert-achtigen. Wel mooi, dat wel! Of een gegeven moment reden we uit het 'bos' de 'savanne' op. Relaxende kamelen staarden ons aan.



Bij deze figuren liepen ook een aantal zwaar behaarde koeien rond. Wij, fanatiek in de weer met het fototoestel, hadden het raampje open gedraaid. Op deze manier krijg je mooiere foto's dan door het glas. En meer belangstelling ook! Snel dat raam dicht. Maar het beest ging uit pure frustratie eens even een paar keer met zijn horens langs de spiegel. Of hij/zij had gewoon jeuk, dat kan ook.


  

Even later stonden we in de file voor de giraffes. Niet door de hoeveelheid langnek-toeristen maar omdat de beesten zelf de weg blokkeerden. Ze waren namelijk twee busjes aan het aflikken. En als ik dan heel lief goedemorgen zeg en vraag hoe het gaat. Dan kijken ze je aan met een blik..



Geen opmerkingen:

Een reactie posten