Pagina's

zaterdag 11 mei 2013

Home sweet home

We zijn terug van ons huizenruil avontuur! Wat hebben wij een heerlijke tijd achter de rug. Ik kan iedereen aanraden om de stad Brussel eens te bezoeken. Een dag is een lachertje voor deze fantastische stad want er is zoveel te zien. Vergeet het zwaar overgewaardeerde plassende mannetje van slechts 58 cm groot, de Belgische frieten (want het schijnt dat ze in Nederland beter uit de test zijn gekomen) of het feit dat je geen woord Frans praat: ga naar Brussel! 

De afgelopen week hebben we genoten van een week met elkaar in een onbekende stad. In totaal hebben we acht musea, het Atomium en een heleboel andere bezienswaardigheden bezocht. We hebben genietend in de zon een pita gyros gegeten maar ook op tien hoog uitkijkend over de stad ons laten bedienen voor een heerlijke lunch.

Vanochtend kreeg ik de sleutels van ons huis weer in handen. Lieve mensen en twee schattige kindjes die op ons huis 'gepast' hebben toen wij genoten van hun B&B in Brussel. Natuurlijk is het weer fijn om thuis te komen. Het huis is helemaal opgeruimd en schoongemaakt, met als klapper een bloemetje met kaart op tafel. Dat is fijn thuiskomen. Voor ons is het huizenruil avontuur naar Brussel zeker geslaagd. Als alles goed gaat op naar Frankrijk deze zomer!

De foto's kan ik jullie hopelijk volgende week laten zien. Nu ga ik eerst heerlijk op de bank hangen, thee drinken uit mijn kom en genieten van het vooruitzicht in ons eigen bed te slapen. Want eerlijk is eerlijk: home sweet home..   


1 opmerking:

  1. Leuk dat het zo goed bevallen is! Het is toch maar eventjes afwachten he! Op naar de volgende keer! :)

    BeantwoordenVerwijderen