Pagina's

donderdag 30 mei 2013

TommmmaatGezond en toch heel lekker is een combi die echt wel kan. Via via kreeg ik een heleboel cherrytomaten die aardig rijp waren. Met veel liefde heb ik ze allemaal ontvelt, van binnen schoongemaakt (het sap weer opgevangen) en met een gebakken sjalot / knoflookteentje in de blender gedaan. Het warme water waarin ik de tomaten ontvelde gebruikt met een bouillonblok op smaak gebracht samen met de tomaat-ui-knoflook-moes en kruiden. 

Terwijl de soep stond te pruttelen nog wat andere dingen gemaakt. Gegrilde paprika's (een Italiaanse antipasti gerechtje), een tonijnsalade voor manlief en een tomatensalsa. Samen met een salade, wat blokjes grana padano en broodjes een heerlijke maaltijd. Dat het een iets minder mooie foto is komt door het feit dat ik gewoon graag wilde gaan eten!

1 opmerking:

 1. Hallo!

  Uw blog heeft onze aandacht getrokken vanwege de kwaliteit van de recepten. We zouden het leuk vinden als u zich zou aanmelden bij Volrecepten.nl zodat wij naar uw blog kunnen linken.

  Volrecepten.nl is een zoekmachine die de beste Nederlandse kooksites en blogs verzamelen van het internet. Enkele honderden blogs zijn hier al ingeschreven en profiteren van het verkeer die wij naar hun sites sturen.

  Om mee te doen met Volrecepten.nl, ga je gewoon naar http://www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten

  Breng ons een bezoek!

  Groetjes Magdalena
  Volrecepten.nl

  BeantwoordenVerwijderen