Pagina's

vrijdag 9 augustus 2013

Rustig aan..

'Nee, vandaag gaan we niks doen! Vandaag plannen we even een rustdag.' Ongelofelijk maar net zoals gisteren riepen we dit heel hard, terwijl we toen ook weer de hort op geweest zijn. Aangezien ik een tip van onze ruilvrouw kreeg, zij doet aan scrapbooking, voor een leuke hobbywinkel wilde ik daarheen. Onderweg een baguette gekocht voor een auto-picknick want ons eerste regenbuitje was een feit. Op een klein industrieterein vonden we de super leuke winkel Fee du Scrap. Het was dat ik manlief en mezelf zou teleurstellen om niks te kopen dus kocht ik een abc voor in de Sizzix, wat twine, twee paper pads en cijferstempels. Helemaal blij!

Daarna moest er nog een boodschap gehaald worden aangezien er wel gegeten moest worden (sperziebonen uit papa's tuin!). Dus wij naar E. Leclerc. Ik zei nog: 'Het is vast zo een supermarkt net als de super / hyper U.'. Mooi niet! Een winkel mensen, niet normaal! Een soort combinatie van een supermarkt, drogist, elektrowinkel, markt, tuincentrum en textielsuper. Alles in een winkel en met een enorm aanbod. Zo begin je al te zweten als je het aanbod deo's ziet en loopt het water je in de mond bij de hoeveelheid zoetigheid die de bakker klaargemaakt heeft. Wat spijtig maar ook gelukkig voor ons dat er niet zulke winkels in Nederland te vinden zijn! 

2 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk dat je op vakantie zelfs naar een crea-winkel kan! En toch nog maar proberen rustig aan te doen hoor, het is tenslotte vakantie! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, leuk, die grote E.Leclerc winkels daar.
    H, voor jou de mogelijkheid nu, zonder dat je betrapt kan worden,'roze'of 'blauw'aan te schaffen. MO

    BeantwoordenVerwijderen