Pagina's

zaterdag 14 september 2013

Zeeuws erf-GOED

Een hele drukke week afgesloten met open monumentendag. Met kinderen, ouders, wat buren en Vrolijke collega's naar het centrum van Goes. Gelukkig trokken de buien allemaal weg en kwam de zon zelfs nog. We luisterden, keken en klapten mee met de taptoe. De douane- en politie taptoe waren er ook. Fateme wilde weten of die meneer de baas van de politie was en of zij ook later ook baas bij de politie kan worden. Of ze nou doelde op een carrière bij de politie of op het aansturen van een taptoe als dirigent.. Dat is de vraag!

In de molen was genoeg te ontdekken. Overal rondkijken tot zelfs bijna in het topje van de molen, rondlopen over het balkon en poseren voor de wieken. De molenaarsfamilie zorgde voor een heerlijke wafel of pannenkoekjes, super!

Onderweg terug naar de markt bootjes kijken en heel vaak op de foto. Op de markt was er nog meer muziek. Alle kinderen mochten tot slot een ballon oplaten. Uit iedere leeftijdscategorie wordt degene met de verste vindplaats van de ballon een prijswinnaar. Of het aan het winnen van een prijs lag vraag ik me af maar veel kinderen lieten iets meer dan een ballon de lucht invliegen. Heerlijk al die blije kindergezichten en tevreden papa´s, mama´s en Vrolijke collega´s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten