Pagina's

vrijdag 21 augustus 2015

Poppies, red or blue?
Het werd weer eens tijd om mee te doen aan een challenge. Op het blog van CAS on Sunday staat een uitdaging met vellum, een mooie gelegenheid. Vellum doet me denken aan 'vroeger' toen pergomano helemaal hip was. Kent iemand dit nog? Ik vond het altijd mooi om te zien maar ook wel een beetje raar zoveel werk voor een klein plaatje. Dit terwijl ik nu soms heel veel tijd in een klein project kan steken. Gelukkig was deze uitdaging CAS wat staat voor Clean And Simple. Dus geen poespas en een mooi, simpel kaartje. 

Hopelijk is dit gelukt met het maken van deze twee kaarten. De stempel en de eyelets zijn enkele van de nieuwe aanwinsten van een tijdje geleden in Dordrecht. Op de middelste foto's kun je zien wat het vellum doet met de stempel die op het papier eronder gestempeld is, het maakt de boel net een beetje zachter. Zelf vind ik de rode variant het best gelukt, in de tweede kaart vind ik het blauw wat overheersen. En wat is jullie mening? 

Wisten jullie trouwens dat er ook blauwe poppies ofwel klaprozen zijn? Ik dacht dat ik gewoon genoten had van wat creatieve vrijheid en fantasie maar ze zijn er echt. Weer wat geleerd vandaag, toch? Als jullie me nu willen excuseren ga ik nog even in de schaduw zitten met mijn voeten in een bak water. Mini-mevrouw vermaakt zich ook al een uur met een halve emmer water en dat ziet er met deze temperatuur erg aanlokkelijk uit. Geniet van het weer en van het komende weekend!  

3 opmerkingen:

  1. Heel mooi! En wat een mooie stempel is het zo met het vellum erover heen. Ik heb een lichte voorkeur voor de rode versie, omdat die iets subtieler is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi gelukt! En nee, van blauwe poppies had ik nog nooit gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi hoor. Leuk dat je meedoet bij CAS on sunday.

    BeantwoordenVerwijderen