Pagina's

vrijdag 28 augustus 2015

Row, row, row your boat


De kaart die ik eergisteren maakte staat op de foto. Op het blog van Lift Challenge is bij wedstrijd nr. 90 de eis om een kaart in een ander model te maken. Dus niet de standaard vierkante of rechthoekige kaart. Na diverse vormen te schetsen en te snijden ben ik op een bootje gekomen. De meningen over de kaart zijn erg verdeeld en ikzelf vind het soms leuk en soms te voor de hand liggend. 

Om te laten zien dat het echt een kaartje is wat kan staan en beschreven kan worden hieronder nog een 'inkijkje'. Het duurde even voordat ik een beetje fijne kleuren en de juiste verhoudingen had dus liggen er nu drie bootjes die verstuurd kunnen worden en twee bootjes werden verscheept naar de prullenbak. Trial and error, je leert er een hoop van. Op het blog stonden een aantal cirkelkaarten en andere vormen, dat wil ik ook nog eens proberen. Erg leuk om na te denken en te werken met het idee van 'een ander model'. 


Row, row row your boat,
Gently down the stream.
Merrily, merrily, merrily, merrily,
Life is but a dream.

7 opmerkingen:

 1. Het is weer heel wat anders!
  Het beste met de laatste loodjes!
  groetjes je nicht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Out of the box, en dan ontstaan soms de leukste kaartjes! Ik vind het leuk zo'n huwelijksbootje. Erg mooi ook het zeil van vellum! Tof gemaakt, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je toch creatief, dat bewijst dit leuke en originele kaartje maar weer eens! Echt knap bedacht en mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig kaartje, heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk en origineel idee! Heel erg leuk bootje, mooi zeil en zelfs een vlag! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een origineel modelletje. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen