Pagina's

dinsdag 14 juni 2016

Kijk mama, een heeeeleboel vlindertjess

  
Een set tweelingkaartjes voor de verjaardag van mijn schoonzussen. Zoals jullie misschien zien een liftkaartje voor lift nummer 105. De lift is om een mooie afbeelding te stempelen, een paneel uitsnijden, verhoogd opplakken en alleen het gedeelte van de stempel op het paneel mag gekleurd zijn. Als je het niet goed begrijpt, op het blog van de liftchallenge staat de te liften kaart en ook een heleboel prachtige kaarten van jury en de deelnemers! Helaas heb ik heel weinig mooie, grote stempels. Dus werden het hier kleinere stempels en ook een kleiner paneel. De stempels heb ik ingekleurd met ouderwets kleurpotlood, omdat het dan van die poederachtige vlindervleugels worden. Ik vond ergens ook een wit kleurpotlood wat bij veel daglicht verrassend goed is te zien. Bij de kaart met de grote vlinder boven vind ik de lift er het meest duidelijk uitkomen omdat je het niet gekleurde gedeelte goed ziet, deze gaat het dus worden. Het is jammer dat ik behalve een klein uurtje vanmiddag (dus best nog snel gelukt vind ik) afgelopen week en komende dagen weinig tijd had en zal hebben om even bezig te zijn op zolder. Er ligt ook nog een proefje met viltstift waar ik helemaal vrolijk van wordt, kan ik hopelijk binnenkort mooi een keer toepassen.  

8 opmerkingen:

 1. Mooi met al die vlindertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig zijn je kaarten geworden met de vlinders!
  je schoonzussen zullen er vast blij van worden!!!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind jouw vlinderkaart in deze kleuren (hou ik van) echt heel erg mooi! Ook van vlinders :) Mooie lift, mooi kleurwerk en erg leuk dat je meelift met ons, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind de groene kleuren ook altijd heel fijn! :)

   Verwijderen
 4. Schattige kaartjes zijn dit, zo mooi van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de foto even vergroot, kon ik het even beter zien. Mooi idd met potlood! Leuke liften zijn het geworden, dank je wel voor je inzending!

  BeantwoordenVerwijderen