Pagina's

dinsdag 11 december 2012

Goed goed

Bak-boek + shower-sensation
December is de kadomaand, zeker. Kreeg ik afgelopen week kado's van Sinterklaas, deze week kreeg ik een liefs voor mijn verjaardag en mocht ik mijn kerstpakket uitzoeken. Net als afgelopen jaar mocht iedereen voor 250 punten zelf kado's uitzoeken. Dit jaar viel het ietsje tegen maar net zoals vorig jaar zag ik direct wat ik wilde hebben! Vorig jaar viel mijn oog direct op de (dure) Zeeuwse knoop bakvorm. Op mijn sinterklaaskado-strooptocht zag ik in de boekwinkel een 'bijpassend' boek: het Zeeuwse knop bakboek. Dus hoe leuk is het dan als je deze voor 200 punten gewoon mee naar huis mag nemen? Ter aanvulling nog een heerlijk 'ruukje' meegenomen, Yogi Flow foaming shower gel, mmm..    
Hier wat fotootjes van het mooie boek (van de website van studio-laucke-siebein). De voorkant is op zich al geniaal. De kaft van het boek is bedrukt met een ouderwets statieportret van een Zeeuws stel. Daaroverheen zit een papieren kaft met daarop enkele gemaakte producten met het bakblik. In die kaft zitten ronde gaten zoals jullie zien zodat je het Zeeuwse boertje en een halve vrouw kan zien. Leuk toch? Soms vind ik een verpakking nog mooier dan de inhoud. Gelukkig is het veelbelovende voorkomen van het boek volledig tot zijn recht, meer dan een prima boek waarmee ik heel blij ben!  

Post
Zaterdag stapte ik na een o-zo-vermoeiende-6-uur-durende kinderclub in de auto en vond ik deze kaartjes op mijn stoel. Mijn vriendinnetje van het centrum had daar van haar en nog een lieve vrouw stiekem kaartjes neergelegd. Ik vond het al zo lief dat ze speciaal voor mij spullen in mijn auto wilde leggen. Dus zij waren de eerste die me feliciteerden! Vandaag ook nog eens een kaartje in de bus van een vriendinnetje die hele mooie kaartjes maakt. Dat nog met uiltjes erop ook, wat wil een mens nog meer..? Ben heel blij met deze lieve kaartjes!    Prijs!
Verder heb ik nog helemaal niets gezegd over het meest leuke nog wel: ik ben nu de officiele eigenaar van een Sizzix! Op de creadoe liepen we langs een standje waar je naam+adres in moest vullen om kans te maken op dit apparaat. Dus alle namen van schoonmama, schoonzussen en mezelf opgeschreven. Een tijdje geleden belt schoonzus me op omdat er een onbekend pakketje bezorgd zou worden. Zij herinnerde zich nog dat we de namen hadden ingevuld dus dat kon 'dat ding' wel eens zijn. Ja hoor, enkele dagen later stond er een Sizzix in haar huis. Omdat ze vond dat ze er zelf weinig mee kon en ze wist dat ze mij hier heel blij mee kon maken kreeg ik deze van haar! Zo. Ja. Daar was ik zelf ook even stil van. Nu ben ik heel hard aan het bedenken hoe/wat/waar ik mijn schoonzus kan bedanken. Want zoiets krijg je niet iedere dag. Dus zus het grote bedanken zit in het vat en bij deze via het blog een klein bedankje: dankjewel..

4 opmerkingen:

 1. Ik kreeg dat kookboek van de sint. Erg lekkere recepten. En gefeliciteerd met je Sizzix! Maar je had de cuttlebug toch al? In ieder geval altijd leuk als je iets wint, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je al recepten geprobeerd? Ben erg benieuwd naar sommige dingen.. De Cuttlebug was in bruikleen van mijn tante, nu heb ik er een helemaal voor mezelf!

   Verwijderen
 2. Leuk om dingen te krijgen he! En dat kaartje met die uiltjes vind ik het leukst :). Het Flow Winterboek was op ons dorp uitverkocht dus ik heb het (nog) niet. Als ik het wel heb zal ik wel vertellen hoe het is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie krijgt er niet graag kado's, toch? Je kerstkaart is ook erg mooi, dankjewel! Hoor 't wel of het winterboek bevalt :)

   Verwijderen