Pagina's

maandag 18 maart 2013

Fiets een kaart in elkaar


Er is weer eens een kaartje gemaakt! De fiets kreeg ik een tijd geleden en komt goed uit op de 'grachten' embossingfolder. De hartjes zijn geponst uit een verfstaal van Flexa. Met de Dymo lettertang de groeten uit Holland erbij en er is weer een kaart gemaakt.   

Afgelopen week waren we trouwens 'op vakantie'. We zijn drie daagjes naar Drenthe geweest in een hotel (ook weer via vakantieveilingen). Heerlijk even niets moeten maar alles mogen. We hebben kamp Westerbork bezocht, het grootste enorme hunebed gezien (sarcasme van manlief) en heerlijk gegeten (sarcasme van mijn kant). Hopelijk later deze week wat foto's en bijbehorende tekst.  

Terug van 'vakantie' lag er leuke post. Een tegoedbon voor het invullen van internet enquêtes e een proefpakket van Neutral. Tijdens de paar daagjes weg heb ik bij de pipoos mezelf een cadeautje gedaan. Met een kortingsbon van 25% heb ik een nieuwe creatable gekocht. De boom heb ik vanmiddag uitgeprobeerd en is erg leuk!


2 opmerkingen:

  1. Echt een hele leuke kaart! Zeker ook die achtergrond, en de lichtjes van de fiets zijn grappig gedaan.
    Ben benieuwd naar je vakantieverhalen, van de vorige kwam ik al helemaal in vakantiesferen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Danku! Met die nieuwe embossingfolder is het wel een beetje zoeken wat je ermee kunt maar deze vind ik zelf ook wel leuk! De vakantieverhalen zullen dit keer kort en krachtig zijn, gewoon heerlijk vakantie gehouden in een wat tegenvallend Drenthe (sorry voor Drentenaren).

      Verwijderen