Pagina's

maandag 22 april 2013

Merci beaucoup!


Eindelijk kan ik jullie mijn nieuwe project laten zien: chocokaartjes. Vorige week zag ik dit leuke idee langskomen op internet en ging gelijk aan de slag. 

Doordat ik niet het juiste papier had en doordat ik het wiel opnieuw wilde uitvinden ben ik gaan proberen. Meten is weten en het eerste doosje lukte prima, net als de tweede en derde. De kaarten rillen is iets lastiger aangezien het ene papier het andere niet is en hierdoor verschillen snel erin sluipen. Ik maakte drie kaarten tegelijk waardoor het leek alsof de tafel verdwenen was. Naaimachine, Sizzix, papier, karton, linten, lijm, touw.. Alles lag door, op en over elkaar. De bloemetjeskaart koste de meeste tijd en moeite door het vele meetwerk van de strookjes. Met de naaimachine bevestigde ik een van de strookjes en het tekstkaartje. Het kantje zorgt ervoor dat je de kaart kunt dicht strikken.

In ieder kaartje hangt een doosje met vier verschillende merci-chocolaatjes. Aan de andere kant van de kaart is er ruimte om iets te schrijven. Twee kaartjes zijn bedankjes, de andere is een gefeliciteerdkaart.  Zelf vind ik de laatste het mooist terwijl ik hier het meest sceptisch over was. Vinden jullie het een leuk project? En welke van de drie is jullie favoriet?3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten, nog nooit eerder gezien met die chocolade erin, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Wat leuk zeg ,wel een heel werk om te maken!
  Leuk voor Jantine als bedankje!!!!!
  ik vind de middelste het mooiste ,maar ik vind ze alle 3 leuk!
  groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk zeg! Je ziet wel dat er aardig wat werk in zit! De laatste is mijn favoriet. Knap hoe je ze zo verschillend kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen