Pagina's

dinsdag 9 april 2013

Zeven paar


Van mijn tante kreeg mijn moeder een voorbeeld voor een klein baby cadeautje. Een kaart in de vorm van een jurkje en als 't-shirt' een paar sokjes. Met de Sizzix heb ik verschillende dingen uitgeprobeerd en het resultaat is zeven verschillende jurkjes en rompertjes. Zelf vind ik het rompertje hierboven wel leuk. Het enige wat ik nog mis is goed jongenspapier met echte jongenskleuren. Morgenochtend komen de oudjes weer bij elkaar in de kerk. De doos met al de kaarten gaat mee en ook deze zeven kleine cadeautjes. Ik ben benieuwd wat de meningen zijn over deze nieuwe sok-kado's. Wat vinden jullie ervan?   

 

6 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk zeg! Die jurkjes zijn helemaal te schattig. Perfect cadeautje zeg ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig! Kun je daar niet even een tutorial van maken?! Ik zoek nog naar dit soort dingetjes voor een verkoping! :) ze zijn echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk kan dat, ik zal proberen een tutorial te maken! Vanochtend heeft mijn mama 6 van de 7 sokjes gelijk verkocht. De 'klanten' wilden meer jongens en ook een kaart eraan of erbij (omdat je nu geen echte schrijfruimte hebt) dus je ziet / leest er binnenkort vast meer over!

   Verwijderen
 3. Super leuk hoor!
  Alleen je hebt er zo veel werk van en wat mag het dan kosten he?
  Leuk dat je ma ze al verkocht heb,ziet er schattig uit!
  gelukkig dat ik als zo veel heb want anders.......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. In het begin was het een enorme puzzel (ondanks het voorbeeld wat niet naar 't zin was..) maar nu gaat het vlotter. Inmiddels zijn er alweer 4 klaar! Tja, wat dat betreft is bloggen niet goed voor je vrije tijd.. Je ziet zoveel dat je tijd tekort hebt dus je kunt idd niet alles doen.. :)

   Verwijderen