Pagina's

maandag 15 april 2013

Tuinhandschoenen en bloemetjespapier

Heel erg vrolijk word ik van het weer. Ondanks dat het vanochtend nog heel hard aan het regenen was scheen vanmiddag de zon. Gelijk lekker warm in de achtertuin. Zodoende eens even flink de 'rieve' door de tuin gehaald. Ofwel met de cultivator alles open gehaald zodat het er weer fatsoenlijk uitziet. De krokussen zijn inmiddels uitgebloeid en bloeien nu horizontaal. De tulpen zijn klaar om uit de knop te komen en ook de narcissen komen eraan. Ben zo blij dat de tuin eindelijk weer op een tuin begint te lijken. Ik kan niet wachten om weer verse kruiden te plukken en bloemen te zien bloeien in mijn eigen achtertuin. Fantastisch fenomeen toch altijd de lente. 

Vanavond helemaal in de goede stemming, joepie, zodat ik binnen korte tijd nog wat mannenkaarten heb. Ondanks dat het maken ervan te simpel voor woorden is vind ik de uitkomst nog steeds erg grappig. Vooral het bruine jasje met ruitje vind ik erg leuk. Het bruine kaartenpapier kan ik slecht voor andere dingen gebruiken omdat er een glimmertje inzit en het papier is ook te glad om te stempelen. Ideale 'stof' voor een colbert. Dus zo liggen er weer vier nieuwe mannenkaarten klaar, de zwarte versie met rode stropdas had ik al een keer gemaakt dus wilde ik niet opnieuw laten zien. Misschien deze week nog ergens tijd om naar de meer uitgebreidere versie van dit idee te kijken. Of misschien kan ik een van de andere tientallen ideeën van mijn Pinterest borden uitwerken.. 


4 opmerkingen:

 1. Leuk gelukt die mannenkaarten!
  Ik heb me al diverse keren aangemeld om je te volgen maar hij doet het niet!
  ik ga het weer proberen!
  En we genieten allemaal van het mooie weer!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Typisch geval van snelle kaart leuk resultaat, mag ook wel eens hè? Zou leuk zijn als het lukt met volgen :)

   Verwijderen
 2. Lekker he dat mooie weer, jij bent wel voortvarend bezig in je tuin, je kaartjes vind ik echt heel erg leuk, die ga ik zeker een keer liften.! Groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zon was weer van korte duur helaas.. Gelukkig ligt de tuin er goed bij nu inderdaad. Leuk dat je volger bent geworden! Het kaartje is gemakkelijk (na) te maken dus dat moet lukken, succes!

   Verwijderen