Pagina's

vrijdag 28 september 2012

Grashaken en wolbinden


Even kunnen bijkomen van een erg drukke week die nog niet afgelopen is. Vanmiddag kreeg ik de kans om diverse workshops te volgen op een soort personeelsdag. Na een hoop onzin gebeuren (zitten, wachten en luisteren naar een rare toespraak over positiviteit en meer lege woorden) konden we aan de slag. Hoe vinden jullie het resultaat? Met een stuk of tien stokjes, een groen blad, wat gras en drie gerbera's kun je iets heel moois in een vaasje maken. Gelukkig heeft het gemaakte de fietstocht overleeft. Na het fietsen moest ik de workshopkennis weer wel opnieuw toepassen maar mijn vaasje met takken en bloemen staat volop te pronken op de salontafel.


De tweede workshop volgde ik bij de dames van Fleurige Fleur. Twee enthousiaste creatievelingen die hun vak (= ambachtelijk handwerk) gelukkig erg serieus nemen. Al eerder had ik eens een granny square proberen te haken maar dat waren tot nu toe allemaal mislukkingen vergeleken bij vanmiddag. Blijkbaar is het kwartje gevallen en ik begrijp eindelijk (een beetje) het tellen en het 'lezen' van haakpatronen. En nu doorzetten voor een tas, een kleedje of misschien wel een tweepersoons-sprei..! Voor degene die meer willen weten kijk eens op de website van Fleurige Fleur of loop binnen op een van de inloopdagen.  


Verder kregen we nog een tasje met allerlei lekkere probeersels, handigheidjes, een t-shirt en veel visitekaartjes/kortingsbonnetjes mee voor thuis. Wat was dit een onverwacht leuke en creatieve middag, heerlijk!

2 opmerkingen:

  1. wat is dat leuk, niet alleen het bloemstuk,alhoewel ik dat zeer gaaf vind.Maar het haaksel komt me wel heel bekend voor.ik denk dat Oma de Jonge die heel veel heeft gemaakt.Nou ik kom wel op les of je geeft zelf workshop??????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je zo enthousiast was over onze workshop!! En we worden natuurlijk altijd blij van dit soort reclame :).
    Leuke blog trouwens!!

    BeantwoordenVerwijderen