Pagina's

dinsdag 25 september 2012

Wishes en wensen
Vandaag en gisteren heb ik mijn dagen gevuld met een halve dag werken en een halve dag aanmodderen. Aangezien ik snipverkouden ben is het wel fijn om een beetje te hangen en ook nog het gevoel te hebben zinnig bezig te zijn. Dus produceerde ik een aantal kaarten waarvan er hier vier te zien zijn.

Het pinguin-stempeltje vind ik erg leuk & lief. Deze stempel vond ik vorige week bij de action waar ze in de aanbieding waren voor 0,89 cent. Dus gelijk twee verschillende doosjes kerststempels meegenomen voor de collectie. En aangezien ik behalve de Warme winter wensen stempel nog geen winter- of kerststempels heb komt dit goed uit. 

Verder heb ik van mijn tante weer een aantal 3D-plaatjes gekregen. Zij knipt en plakt de plaatjes maar laat de afwerking aan mij over aangezien ze dit lastig vind (en ze weet dat ik het leuk vind). Deze irissen vond ik van zichzelf erg mooi en hierdoor heb ik vrij weinig met de kaart meer gedaan behalve wat zachtgele papiertjes door de Cuttlebug draaien en opplakken.

Gelukkig is nu alles weer opgeruimd, stiekem geeft het altijd best wat rommel. Want morgen ga ik met mijn vriendin op naar Amsterdam. Deze week is het woonbeurs in de Rai en als alles goed gaat hopen we er voor de derde keer al weer heen te gaan. Dus nu snel naar bed om mijn batterij en die van mijn telefoon op te laden zodat ik morgen veel foto's kan maken op de beurs. Hopelijk kan ik jullie daarna wat laten zien zodat ik meer mensen enthousiast kan maken!

1 opmerking:

  1. wat een mooie kaart,echt super.
    kaarten natuurlijk,maar de irissen zijn ook heeeel
    erg mooi/

    BeantwoordenVerwijderen