Pagina's

donderdag 13 september 2012

Lekker bakje koffie

Verassing!
Gisteren lag er een briefje op de deurmat van een pakketdienst. Het was aan de deur geweest, wij waren niet thuis en het pakket was bij de buren bezorgd. Ik wist zeker dat ik niets besteld had en voor zover ik wist had man ook niks besteld. De verassing was nog groter toen de buurvrouw een grote doos met een Senseo-logo over de schutting tilde!

Koffie, koffie..
In de doos zat een brief met de felictaties dat ik een Senseo pakket gewonnen had. Zelf mag ik dan geen koffiedrinker zijn, ik ben wel fan van kado's! In de doos zaten drie proefpakketjes en wel zes (kleine) zakjes pads! Volgens man is het hele goeie en zelfs ik kan aan de pads ruiken dat het wel lekker moet zijn.  

Give-away!
De drie losse proefenvelopjes zijn bedoeld om naar vrienden te sturen. In ieder envelopje zitten drie verschillende pads en een actiecode. Met deze code maak je kans op een jaar lang gratis pads! Dus bij deze wil ik deze envelopjes uitdelen aan jullie als lezers / blog-vrienden. Laat het mij op een of andere manier weten dat je kans wil maken op zo'n envelopje en wie weet kan ik je blij maken. Laten we zeggen dat iedereen tot volgende week zaterdag (22 sept) de kans krijgt om mee te doen.

Om even door te gaan over de datum van 22 september: op deze dag is het burendag. Samen met mijn collega van hebben we deze week besloten om dit te vieren met bewoners van azc Goes. Dus binnenkort meer over deze dag!

2 opmerkingen:

  1. WAT EEN VERRASSING!! Super!
    Ach, iets winnen.....we willen best een kansje wagen. Gr, de besjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk dat is nog eens leuk! Helaas hebben wij geen Senseo, hopelijk kun je er anderen blij mee maken! Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen