Pagina's

maandag 14 mei 2012

Van de kaart
Wat doe je als het even niet zo lekker gaat allemaal? Juist! Iets leuks doen of maken om jezelf op te vrolijken. Ik probeerde vrolijker te worden door wat kaartjes te maken en het is gelukt. In onze gemeente is een gezin blij gemaakt met een dochtertje, daarom maakte ik twee geboortekaartjes voor een meisje. Ik heb gekozen om de beschuit met muisjes te versturen, samen met een paar mini-babysokjes erin voor het kleintje.

De super-geweldig-fantastisch kaart bezorg ik morgen bij zwager & zus. Ondanks mijn vele gemopper vanochtend is alles goed gekomen. De houten vloer van de woonkamer, keuken & gang had een onderhoudsbeurt nodig. Vanavond is mijn zwager langsgekomen en heeft samen met manlief opnieuw alles 'gewit'. De vloer is weer als nieuw!

Het opknappen van de vloer was trouwens het probleem dat het even zo-zo ging. Vanochtend moest ik hard aan de slag om alles wat van de vloer kan weg te halen ergens op te bergen. Dus wij kunnen nu niet op de bank zitten, deze ligt vol met tafeltjes / planten en accessoires, de eettafel staat vol met stoelen en het dressoir is een grote verzamelplaats van spullen. Het meest vervelende kwam na een half uur sjouwen: alles grondig stofzuigen en twee (!) keer dweilen. Kapot was ik daarna. Dus logisch dat ik even mezelf op wilde vrolijken met wat kaartjes. Hopelijk zijn de ontvangers ook blij met hun kaartje..?

4 opmerkingen:

 1. Oei, ik voel met je mee! Maar als je nu die witte vloer ziet, dan weet je waar je het voor deed! He, is de 'beschuit met muisjes' een stempel of heb je het zelf geschreven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vloer is weer mooi ja en ik heb weer kaartjes gemaakt / verstuurd :) De 'beschuit met muisjes' is een stempel (net als die van de andere kaarten, zijn stempels uit 1 set). Stempels zijn van Marianne Design, ontwerpster Eline Pelinkhof. Met o.a.: hier komt het huwelijksbootje, veel liefs van mij xx en slingers en ballonnen. Ben heel blij met dit set!

   Verwijderen
 2. Tja, bedankt voor de kaart! Nu onze vloer nog een keertje.
  Alleen dweilt mijn mannetje de vloer.....smile
  Mo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Manlief komt jou man snel helpen en ik kom wel toekijken! :) Met het dweilen heb je het beter bekeken ja..

   Verwijderen